tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Αρκετά καλό το κυριακάτικο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα περισσότερα πρωταθλήματα. Στη Σούπερ Λιγκ την παράσταση κλέβει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ενώ στην Πριμέρα η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει την Μπαρτσελόνα και να αυξήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr.


Στο 1.70 υποχωρεί ο άσος του Παναθηναϊκού που πρόσφατα επικράτησε της ΑΕΚ με 2-3 για το Κύπελλο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Στο θεσσαλικό ντέρμπι η Λάρισα θα έχει στόχο μόνο τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με τον άσο φαβορί στο 1.90. Πρώτο στόχο τη νίκη θα έχει και η Κέρκυρα με αντίπαλο τον απογοητευμένο Πανσερραϊκό.

Στο Καμπιονάτο δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Παλέρμο στο 1.65 που είναι δυνατή στην έδρα της. Υποχωρεί στο 2.00 το διπλό της φορμαρισμένης Ουντινέζε, ενώ δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη στο ντέρμπι Γιουβέντους – Ιντερ, όπου ένα προβάδισμα λόγω ανωτερότητας το έχει η ομάδα του Μιλάνου.

Στο 1.40 παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στο καθοριστικό ματς με την Εσπανιόλ μέσα στη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Μουρίνιο θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, αλλά η Εσπανιόλ δεν είναι ακίνδυνη. Κάποιες πιέσεις ασκήθηκαν στον άσο της Μάλαγα που υποχωρεί στο 2.10.

Το διπλό του Αγιαξ είναι ένα από τα σημεία που ξεχωρίζουν στην Ολλανδία. Ικανή για το καλύτερο αποτέλεσμα δείχνει η Χερένφεν,ενώ υποχώρησε η τιμή της Γκρόνιγκεν προς το 2.10. Μεγάλο φαβορί η Ναϊμέγκεν με αντίπαλο την κατώτερη Εξέλσιορ.

Στη Γαλλία η Λιλ είναι το μεγάλο φαβορί του προγράμματος σε αποδόσεις κοντά στο 1.50, ενώ ένα προβάδισμα έχει και η ανώτερη Ρεν στο 1.45. Πιέστηκε στο 2.00 η τιμή της Βαλενσιέν που φιλοξενεί την Μπρεστ.

Στα γερμανικά ματς υποχωρεί στο 1.70 η Βέρντερ Βρέμης, η οποία έχει ανάγκη τους βαθμούς. Ενα προβάδισμα έχει η γηπεδούχος Κολωνία απέναντι στη Μάιντζ που δείχνει ασταθής. Πιέστηκε στη Β’ Γερμανίας το διπλό της εντυπωσιακής Μπόχουμ με αντίπαλο την απογοητευτική Μπίλεφελντ, ενώ ένα προβάδισμα έχει και η φιλοξενούμενη Χέρτα.

Στην Ελβετία πιέστηκε σε ορισμένες εταιρείες η απόδοση της Γκρασχόπερς προς το 2.00. Στο ντέρμπι επικρατεί αισιοδοξία για την Γιουνγκ Μπόις με τον άσο να πέφτει στο 2.10.

Στο Βέλγιο ξεχωρίζει η σύγκρουση της Σταντάρ Λιέγης με την Γκενκ στην οποία όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Τέλος, στην Πορτογαλία το μεγάλο φαβορί είναι η Μπενφίκα σε αποδόσεις και κάτω από το 1.30. Πιέστηκε στην Πορτογαλία ο άσος της Ρίο Άβε προς το 1.85 και ανηφόρισε το διπλό της πρωτοπόρου Πόρτο προς το 1.90 με αντίπαλο την υπολογίσιμη Μπράγκα.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!