tromaktiko: Ατρόμητο... συλλαλητήριο

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητο... συλλαλητήριο



Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:30, Novasports2) και οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν με ένα ειρηνικό συλλαλητήριο για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να δώσουν μέσα από το γήπεδο τη δική τους απάντηση για το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επίθεση των παικτών της ομάδας τους στο τέλος της αναμέτρησης και γι' αυτό αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, χωρίς όμως να προβούν σε ακρότητες.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Καντέ, Σαριέγκι, τον Σεϊταρίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Σιμάο, Κατσουράνη και Καραγκούνη. Ο Νίνης θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Γκοβού στο δεξί και μοναδικός προωθημένος ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πλεσί, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Κλέιτον. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Βύντρα, Ζιλμπέρτο και Λέτο, καθώς και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καρνέζης.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του και αυτός με 4-3-3, με την ενδεκάδα του Ατρομήτου να αποτελείται από τους Μιχαηλίδη, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Σκόνδρα, Νάστο, Σαρμιέντο, Τάτο, Σφακιανάκη, Καραγκούνη, Σαγκανόφσκι και Καμαρά.
http://www.gazzetta.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!