tromaktiko: Προσοχή εγκληματική διασταύρωση

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προσοχή εγκληματική διασταύρωση



Ο οδηγός του παρακάτω μηνύματος προφανώς το δίπλωμα το πήρε με το γνωστό τρόπο, για αυτό πρέπει να μάθει ότι όταν θέλουμε να στρίψουμε αριστερά περιμένουμε να περάσουν πρώτα οι αντιθέτως ερχόμενοι που κινούνται κανονικά στο δρόμο τους, και μετά εμείς που θέλουμε να στρίψουμε αριστερά.... Όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμα ο οδηγός του αυτοκινήτου με το μπλε που θέλει να στρίψει αριστερά, πρέπει να περιμένει τη μοτοσικλέτα με το κίτρινο που κινείται κανονικά στο δρόμο της. (Η οδός Ελαιών και η οδός Θερσίτου είναι ο ίδιος δρόμος που απλά αλλάζει ονομασία.


Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Προσοχή εγκληματική διασταύρωση

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στο καφέ ΑΠΟΛΙΣ στην Πετρούπολη. Καθώς έγευγα το βράδυ από εκεί για να πάω στο κέντρο της Αθήνας...

βρισκόμουν σε ενα φανάρι στη διασταύρωση (Θηβών - Ελαιών σας δίνω και τις συντεταγμένες 38.034724,23.702968 να τις δείτε στο google map). Ενώ περίμενα στο κόκκινο φανάρι Ελαιών ήθελα να στρίψω αριστερά στη Θηβών. Με το που ανάβει πράσινο βλέπω να έρχεται απο την ΘΕΡΣΙΤΟΥ ένα μηχανάκι με κατεύθυνση προ ΕΛΑΙΩΝ το οποίo ασφαλώς με στόλισε με κάποια "γαλλικα" και λέω "Καλά με κόκκινο έφυγα?". Απο πίσω μου ακολουθούσαν μια ουρα αυτοκινήτων. Με κόκκινο δεν έφυγα πάντοως ούτε απαγορευόταν να στρίψω αριστερά. Κάποιος φίλος που ξέρει καλά τους δρόμους αυτούς μου είπε πως την γνωρίζει αυτή τη καρμανιόλα. Και να σημειώσω πως ούτε καν ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δεν άναψε για αριστερά. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι μήπως έκανα κάποιο λάθος εγώ αλλα δε νομίζω. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!