tromaktiko: Οι αστυνομικοί της Κρήτης ενισχύουν την ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι αστυνομικοί της Κρήτης ενισχύουν την ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα



Δεκάδες αστυνομικοί από την Κρήτη αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας για την Αθήνα προκειμένου να ενισχύσουν τις εκεί Αστυνομικές Δυνάμεις εν' όψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη και την Παρασκευή...


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ρεθεμνιώτικα Νέα", ο μεγαλύτερος αριθμός ενστόλων μετακινήθηκε από τις υπηρεσίες του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, συνολικά 38 άνδρες της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και ειδικότερα διμοιρία 22 ατόμων και 16 από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Από το Ηράκλειο θα μεταβούν 16 άνδρες των ΤΑΕ, 16 ακόμη από το ΤΑΕ Χανίων, ενώ μεγάλη είναι και η δύναμη που απέστειλε ο νομός Λασιθίου. Συγκεκριμένα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου έφυγε μια διμοιρία 18 ανδρών αλλά και 4 ακόμη άντρες από τα ΤΑΕ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου όμως, με ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή εξέφρασε την διαμαρτυρία της για την μετακίνηση τέτοιου εύρους αστυνομικής δύναμης καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την αστυνόμευση του νομού.

Η Ένωση μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, απέστειλε έγγραφο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο ζήτησε την ακύρωση της σχετικής διαταγής.

cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!