tromaktiko: Πήραν το μήνυμα οι μέτοχοι;

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Πήραν το μήνυμα οι μέτοχοι;



Ο κόσμος του ΠΑΟ, παρά το ξενέρωμα, παραμένει στρατιώτης δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας στους μετόχους το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής.
Παρά την προπαγάνδα που στήθηκε από τους άλλους με αφορμή το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟ νίκησε χθες σε πολύ περισσότερα πράγματα απ΄ότι στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι. Οι φίλαθλοι έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αντίδραση του προς τις αρμόδιες αρχές του πρωταθλήματος φανέρωσαν την μεγάλη ΠΙΣΤΗ τους στην  ομάδα.

Οι χιλιάδες που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες χειροκρότησαν τους ηθικούς νικητές του ντέρμπι, δείχνοντας στους μετόχους ότι ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ του συλλόγου στα δύσκολα. Κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με 2.000.000 κόσμο στο πλευρό του, το ζήτημα είναι να γίνει επιτέλους κίνηση ώστε να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό.

Το οικονομικό άνοιγμα δεν λέει τίποτα, ούτε η συντέλεια του κόσμου θα έρθει, μήπως κολοσσοί του ποδοσφαίρου δεν μπαίνουν τόσα εκατομμύρια "μέσα" κάθε σεζόν; Αν δεν τσιγκλίστηκε ο εγωϊσμός των "μεγάλων" ούτε χθες, αν δεν τσατίζονται που η ομάδα του Ζιλμπέρτο, του Σισέ, του Κατσουράνη, του Νίνη, του Λέτο, του Μπουμσόνγκ, του Γκοβού και του Γκαρσία μένει 12 πόντους πίσω από τον ΟΣΦΠ του Πάρντο, του Μπράβο, του Ουρτάδο και του Ζαϊρί, ε, τότε... 
leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!