tromaktiko: Τι θα γίνει με το θέμα του Αντώνη;

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα γίνει με το θέμα του Αντώνη;



Είναι ντροπη τους να επιχειρουν να φορτωσουν την ευθυνη στον αδικοχαμενο Αντωνη για το ατυχημα στο Μετσοβο ,κατηγορωντας τον για απειρια , και ότι βρισκόταν σε μια δυσκολη πιστα ( που συμφωνα με το ιδιο το χιονοδρομικο η πιστα είναι μεσαια και χρωματος ''μπλε '').
Στην ιδια πιστα την ωρα του ατυχηματος βρισκοντουσαν 10χρονα παιδια ,τα οποια βοηθησαν να ανασυρθει και το πτωμα από την πλαγια 5 μετρων ,γιατι φυσικα οι υπευθυνοι ειχαν εξαφανιστει. Οσο για το γιατρο του χιονοδρομικου δεν τον ειδε κανενας.

Του καταλογισανε επισης ότι εκανε σκι χωρις κρανος , μα στην περιοχη του Μετσοβου , δεν θα βρει κανεις κρανος προς ενοικιαση. Από πού λοιπον να το προμηθευτει??? Και ποιος υπευθυνος τους σταματησε στην εισοδο αφου δεν φορουσαν κρανος ( όπως και οι περισσοτεροι σκιερ )??

Οι πληροφοριες λενε πως μεχρι και την Κυριακη στις 30 Ιανουαριου 2011, το χιονοδρομικο κετρο Μετσοβου λειτουργουσε χωρις αδεια και πιστοποιηση , και την επομενη του ατυχηματος βγηκε ξαφνικα μια προσωρινη αδεια . Πως λοιπον βγαινει αδεια και πιστοποιηση για το χιονοδρομικο κεντρο χωρις να προυποθετει κανενα κριτηριο ασφαλειας? Και αν υπηρχαν ολοι οι κανονισμοι ασφαλειας πως ο Αντωνης βρεθηκε στην πλαγια? Γιατι οι υπεύθυνοι εξαφάνισαν τα ίχνη από το σημείο που έπεσε ο Αντωνης , αφαιρώντας το δικαίωμα να γίνει σωστή έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί και το σημείο από το οποίο ξέφυγε ο Αντωνης ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

Μηπως τελικα τα πολιτικα προσωπα θελουν να καλυψουν το συμβαν για προσωπικα τους συμφεροντα?

Aν καποιος ηταν στο χιονοδρομικο κεντρο Μετσοβου την Κυριακη στις 30 Ιανουυαριου τον παρακαλουμε να επικοινωνησει με το blog.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!