tromaktiko: Κατάντια και αηδία

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κατάντια και αηδία



Οι δηλωσεις Μαρινακη ειναι ενδεικτικες της καταντιας της ελληνικης κοινωνιας.Οταν τετοιοι ανθρωποι "ποιουν" ηθος, η σηψη δεν αργει να ερθει.
Ειχα σε ανυποπτο χρονο(πριν 3 χρονια περιπου) γραψει ενα αρθρο σε διασημο μλογκ οτι η κριση στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα περασει στην συνολη κοινωνια.

Οι τρομερες ιδεοληψιες και τα συνδρομα που κατεχουν συγκεκριμενη περιοχη της αττικης και ομαδα που την εκπροσωπει εχουν βαλει ταφοπλακα στην πνευματικη αναπτυξη ολοκληρης της κοινωνιας. Το ηθος που ποιουν, ειανι συκγεκριμενο και αποτυπωνεται στις δηλωσεις Μαρινακη. Ο προηγουμενος προεδρος εβαλε αυτα τα θεμελια με την γκανκστερικη συμπεριφορα του και με το τροπο που συνδυαζε την νικη με την χαρα.

Ενα τελευταιο θα πω και ο νοων νοειτο.
Το πειραμα του Παβλοφ με τον σκυλο συμβαινει σε αληθινες συνθηκες εδω και χρονια κανοντας τους οπαδους συγκεκριμενης ομαδας ζωα....
Αν θελετε λοιπον φιλοι μου να χαιρεστε να υποστηριζεται αυτη την ομαδα που δινει χαρες.....απλα θα σας κανει λιγουλακι ζωα....το κακο ειναι οτι για να αντιμετωπισεις τα ζωα μεσα στα κοινωνικα πλαισια πρεπει να πεσεις στο επιπεδο τους...οποτε καταλαβαινετε τι κοινωνια φτιαχνουμε για τα παιδια μας...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!