tromaktiko: Ντροπή και αίσχος από Ρέππα και Φλωρίδη

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ντροπή και αίσχος από Ρέππα και Φλωρίδη



Φτάνει πια με τους ξενδιαντροπους ... με τους χαρταετους της πολιτικης !! Βγαινει ο Ρεππας και μιλαει για τζαμπατζηδες και για κινημα τζαμπατζηδων...


!!! Το κινημα των τζαμπατζηδων ρεππα αποτελειται απο 300 μελη και καποια απο αυτα με πολυετη συμμετοχη στο κινημα!! Να μας πει ο κος Ρεππας ποτε δουλεψε στην ζωη του και απο ποτε του πληρωνει το κρατος μεχρι και τους καφεδες του !!! Και στην τελικη ... ποιος ειναι ο ρεππας !!!! Τζαμπατζηδες ειναι αυτοι που το παιζουν πολιτικοι, καθοτι στην Ελλαδα εχουμε ερασιτεχνες πολιτικους , τους πληρωνουμε τις μετακινησεις τους,τα ¨επαγγελματικα¨τους γευματα, τους καφεδες στα αεροδρομια (ξερει ο κος ρεππας για πιο πραγμα μιλαω http://taxalia.blogspot.com/2011/02/h-293.html ) και οτι άλλο έχουν ανάγκη και παρολαυτα τους δινουμε και 9000? τον μηνα ... Να τα ξοδεψουν που ??? αφου όλα πληρωμενα ειναι ... Και παρολαυτα ερχεται ο "κος" ρεππας και λεει τζαμπατζη τον εργοδοτη του ... που τα βγαζει δυσκολα περα και που αντι να εχει για συμμαχο του το κρατος .. το βρισκει αντιπαλο του, παρεα με τους μεγαλοεργολαβους και με την απειλη του οτι θα παραχωρει σε αυτους ολα τα στοιχεια αυτων που δεν πληρωνουν !!! Χαφιεδιλικι παλαιας σχολης !!!!
Και ερχεται και ο φλωριδης να μας πει οτι στο κινημα του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" λεει δεν βλεπω και κανενα φτωχο ... ο προπαγανδιστης !!! Λες και κυκλοφορουν αυτοι οι ανθρωποι με το Ε1 στα χερια !@@ Δεν εχει καταλαβει ο ανθρωπος οτι δεν εχει σχεση με το αν καποιος εχει λεφτα ή οχι .. εχει να κανει με το οτι το πασοκ εξακολουθει και κανει πλατες, παρολη την κατακραυγη που υπαρχει λογω των δυσβασταχτων μετρων, στους μεγαλοεργολαβους !!!! Πείτε μου μια φορα που εδειξε ποτε το πασοκ τετοια πυγμη και θέρμη προκειμενου να υπερασπιστει το σύνολο ή έστω και μια μεριδα πολιτων !!! ΠΟΤΕ !!!! Αισχος !!!
Αν προσθεσετε και σε ολα αυτα τις μπουρδες που εχει εκτοξευσει και ο παγκαλος κατα καιρους ... μπορειτε να καταλαβετε την αψογα συντονισμενη επιθεση της κυβερνησης κατα των πολιτων !!!! Δεν ειναι τιποτα τυχαιο ... παιζονται πολλα αυτο τον καιρο στην χωρα μας και επειδη ξερουν οτι το κινημα των διοδιων θα βρει πατηματα και σε αλλες αδικιες .. προσπαθουν να το καταπνιξουν εν τη γενεσι του .. δεν θελουν κοσμο που αντιδραει γιατι ετσι περνανε την ατζεντα τους πιο ανετα ..
Οφειλουμε παντως να ξυπνησουμε και να εναντιωθουμε στην καταστροφικη πολιτικη του πασοκ !!!!

Υ.Γ.Λυπαμαι γιατι δεν μπορω να διακρινω εστω και μια ηγετικη φυσιογνωμια που θα μπορουσε να μας οδηγησει σε καλυτερες μερες ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!