tromaktiko: Καταγγελία για την Σ.Ε.Α.Π. Ηρακλείου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για την Σ.Ε.Α.Π. Ηρακλείου



Επειτα από συμφωνία Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού της Σ.Ε.Α.Π λόγω αγανάκτησης και αηδίας αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε... γνωστοποιώντας ορισμένα από τα άπειρα γεγονότα και συμπεριφοράς που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά του Ταξίαρχου της Σχολής.

1) Βάσει ποιου δικαιώματος αποκαλεί δημοσίως τις γυναίκες του Στρατοπέδου ΑΧΑΙΡΕΥΤΕΣ ? με τον γνωστό ειρωνικό του τρόπο και την απαράδεκτη Μαγκιά του για Δκτη της Σχολής.
2) Βάσει ποιού δικαιώματος η σύζυγος του Δκτη χρησιμοποιεί το κουρείο της Σχολής μία ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα χωρίς να καταβάλλει το χρηματικό ποσό που καταβάλλουν όλοι όσοι προσέρχονται σ’ αυτό?
3) Βάσει ποιού δικαιώματος η σύζυγος του Δκτή ασχολήθηκε με την ανακαίνιση της εκκλησίας της ΣΕΑΠ δίνοντας εντολές στους Στρατιώτες για το τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν?
4) Γατί εν όψει οικονομικής κρίσης της χώρας δόθηκαν τόσα χρήματα για την ανακαίνιση της εκκλησίας της ΣΕΑΠ με τοιχογραφίες και επέκταση αυτής ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα όπως ήταν αρχικά. Ποιος αλήθεια προβαλλόταν γι’ αυτό?
5) Γιατί δόθηκαν απερίσκεπτα τόσα χρήματα για ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΥΣ στον χώρο του Στρατοπέδου εν όψει ορκωμοσίας των ΥΕΑ όταν η χώρα βουλιάζει οικονομικά?
6) Βάσει ποιού δικαιώματος ο Ταξίαρχος μοιράζει χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου σε υπαλλήλους της Σχολής μη αρμόδιους να λαμβάνουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας χειρισμού Η/Υ και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, όταν αυτοί οι υπάλληλοι δεν γνώριζαν ούτε πώς ανοίγει ο Η/Υ? Όταν λοιπόν αντέδρασε μία υπάλληλος γιατί να δοθούν αυτά τα χρήματα στα άτομα τα οποία δεν τα δικαιούνται ο Ταξίαρχος είπε ότι θα σας φτιάξω ένα τυπικό Σχολείο μέσα στην Σχολή να μάθετε ότι μπορείτε. Θα σας βάλω μπροστά σ’έναν Η/Υ να παίζετε όλη μέρα ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ και να της τρίψετε το χαρτί που θα πάρετε από το Σχολείο στην ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!(εννοώντας την συνάδελφο που αντέδρασε). Αρίστη συμπεριφορά Δκτού ΣΕΑΠ!!!!!!!!!!!
7) Βάσει ποιού δικαιώματος η σύζυγος του Ταξίαρχου παρευρίσκεται ως συνήθως στο χώρο των πλυντηρίων της ΣΕΑΠ όπου μαζεύονται διάφοροι, τρώνε ότι μπορείτε να φανταστείτε αφού έχουν μετατρέψει το χώρο των πλυντηρίων σε μαγειρείο (έχουν προμηθευτεί φουρνάκια, ψησταριές, κατσαρόλες, πιάτα κ.λ.π.), πίνουν κρασί, ρακί, κάποιοι μεθάνε και περιφέρονται στο Στρατόπεδο, κουτσομπολεύουν τους πάντες και τα πάντα. Όλα αυτά με την ανέχεια του Ταξίαρχου αφού βέβαια παρευρίσκεται και η σύζυγός του εκεί. Αλήθεια σε ποια άλλη υπηρεσία συμβαίνει κάτι παρόμοιο?
8) Το συνεργείο καθαριότητας έπαψε να έρχεται στα πλαίσια περικοπής εξόδων λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης. Η καθαριότητα λοιπόν στον χώρο του Διοικητηρίου δεν ήταν η προβλεπόμενη. Όταν ανέφεραν στον Ταξίαρχο ότι η υπάλληλος που είναι αυτή την στιγμή στο Κ.Ψ.Α. έχει προσληφθεί με την ειδικότητα της καθαρίστριας και κατά το παρελθόν εκτελούσε αυτά τα καθήκοντα οπότε θα μπορούσε να τοποθετηθεί και πάλι ασκώντας την ειδικότητά της, εκείνος αρνήθηκε. Αρνήθηκε και στον Δκτη του Λόχου Διοίκησης όταν του ζήτησε την εν λόγω υπάλληλο, η οποία ούτως ή άλλως ανήκει οργανικά στον Λόχο Διοίκησης της ΣΕΑΠ και επειδή ο Λόχος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού στα Μαγειρεία της Σχολής λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλων. Δεν ήθελε ν’ ακούσει κουβέντα ο Ταξίαρχος λέγοντας στον Δκτή του Λόχου Διοίκησης ότι την θέλω εκεί πού είναι. Και για να τελειώσει το θέμα βγάζει ένα Υπηρεσιακό Σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι την τοποθετεί μόνιμα στον χώρο του Κ.Ψ.Α. ως διακοσμητικό στοιχείο , αφού ενίσχυσε το Κ.Ψ.Α. με δύο Στρατιώτες οι οποίοι είναι άριστοι στα καθήκοντά τους σε αντίθεση με την εν λόγω υπάλληλο , η οποία έχει δημιουργήσει άπειρα προβλήματα στο Διοικητήριο με αποτέλεσμα να έχουν όλοι παράπονα. Ο λόγος λοιπόν που το έκανε αυτό ο Δκτής είναι γιατί η σύζυγός του είναι κολλητή με την κυρία αυτή, και που την χάνεις που την βρίσκεις ή στο ΚΨΑ θα είναι ή στο χώρο των πλυντηρίων, ή όλες μαζί στο σπίτι του Ταξίαρχου να πίνουν καφέ, και να κουτσομπολεύουν τόν κόσμο της ΣΕΑΠ. Μαθαίνει λοιπόν τα πάντα αληθινά ή ψεύτικα όπως γίνεται συνήθως, ξέρετε τώρα τα γυναικεία κουτσομπολιά χαμηλού επιπέδου, εκείνη τα μεταφέρει στον σύζυγό της και εκείνος με την σειρά του σε κάθε συγκέντρωση στελεχών εξαπολύει απειλές, απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και σαφώς αβάσιμα υπονοούμενα στα στελέχη του. Απειλές, απειλές……. Είναι λυπηρό γιατί είναι ο μοναδικός Ταξίαρχος της ΣΕΑΠ που κατάφερε να μετατρέψει ολόκληρη Σχολή Έφεδρων Αξιωματικών σ’ ένα ατελείωτο ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9) Βάσει ποιού δικαιώματος ο Ταξίαρχος της ΣΕΑΠ κάλεσε μία υπάλληλο του Διοικητηρίου η οποία όταν ήρθε ο γιός της να υπηρετήσει την θητεία του στην ΣΕΑΠ τον βοήθησε να τοποθετηθεί στον ΑΞΕΠ στο Διοικητήριο της ΣΕΑΠ . Την κάλεσε λοιπόν ο Ταξίαρχος και άρχισε να την απειλεί λέγοντάς της τώρα θα δείς τι θα πάθει ο γιός σου, στον Έβρο θα τον στείλω θα του δείξω εγώ, κάνοντας τη υπάλληλο να κλαίει όλη μέρα φοβούμενη για το παιδί της. Αλήθεια αν ήταν ο δικός του γιός τι θα έκανε άραγε? Που θα τον τοποθετούσε? Γιατί όταν έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας πρόσφατα ο γιός του χρησιμοποίησε το ασθενοφόρο της Σχολής και το ιατρικό προσωπικό της Σχολής να τον μεταφέρουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και να είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν μέχρι το βράδυ στο Νοσοκομείο χωρίς να προσφέρουν τίποτε αφού είχαν αναλάβει οι ιατροί του Νοσοκομείου. Αλήθεια για ποιό από τα δικά μας παιδιά θα έκανε κάτι ανάλογο? Για κανενα!!! Πρώτον γιατί δεν είναι προβλεπόμενο ενώ για το δικό του ήταν και δεύτερον γιατί τα δικά μας παιδιά δεν έχουν την ίδια αξία με το δικό του!!!!!!!
10) Αλήθεια πως είναι τόσο σίγουρος ο Ταξίαρχος της ΣΕΑΠ ότι σ΄αυτές τις κρίσεις θα τοποθετηθεί στο τμήμα Μεταθέσων του Γ.Ε.Σ. και απειλεί όλο τον κόσμο της ΣΕΑΠ ότι θα διαλύσει την Σχολή και θα μεταθέσει όλους τους Κρητικούς? Γνωρίζει άραγε ο Ταξίαρχος τι προβλήματα μπορεί ν’ αντιμετωπίζει ο κάθε συνάδελφος? Του είναι παντελώς αδιάφορο. Αν αυτό δεν είναι κακία ή μίσος για τους Κρητικούς τότε τι είναι? Τι θα κερδίσει αυτός άραγε? Τι του έκαναν οι Κρητικοί? Ξεχνάει βέβαια ότι σ’ όλα τα γλέντια που τον καλούν (π.χ. Ανώγεια κ.λ.π.) όταν επιστρέφει στην Σχολή στις 2 και 3 τα ξημερώματα χρειάζεται ένα τέταρτο για να βγάλει από το πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του τις προμήθειες που τον φιλεύουν; Ξεχνάει τα άπειρα τρόφιμα που του φέρνουν στο σπίτι της Σχολής, κρέατα, ψάρια, κεφάλια τυριά χωρίς να πληρώνει ποτέ του τίποτε? Γιατί έτσι είναι οι Κρητικοί!!! Έχει παράπονα λοιπόν από τους Κρητικούς. Είναι το ευχαριστώ αυτό……..
11) Η σύζυγός του αλήθεια εκτός του ότι διατυμπανίζει παντού λέγοντας ότι ο Αδάμ έχει τακτοποιήσει την μετάθεσή του στο ΓΕΣ, με ποιο δικαίωμα λέει ότι θα παραμείνει με την κόρη της στο σπίτι της ΣΕΑΠ μέχρι να τελειώσει το σχολείο η κόρη της και έχει λέει συνεννοηθεί με τον επόμενο Ταξίαρχο γι’ αυτό. Όλα έχουν προκαθοριστεί λοιπόν ? Απόλυτες Δημοκρατικές Διαδικασίες !!!!!!!!!!!!!! Αναρωτιέται κανείς τελικά ποιός Διοικεί και με ποιόν τρόπο? Τα συμπεράσματα δικά σας…..
Δεν είναι τυχαίο λοιπό ότι είναι ο Μοναδικός Ταξίαρχος οποίος κατόρθωσε στο διάστημα της Διοίκησής του στην Σχολή να δημιουργήσει τόσες αντιπάθειες μέσα στην ΣΕΑΠ. Νομίζουμε ότι οι άνθρωποι που μπορεί να τον συμπαθούν μετριώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και αυτό πάλι με αμφιβολία!!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα της ΣΕΑΠ σήμερα.
Μήπως θα έπρεπε οι Διοικητές να περνούν από ψυχιατρική εξέταση? Ανθρώπινες ζωές Διοικούν, κάποιος κάποια στιγμή μπορεί να μην αντέξει. Ειρωνεία, Μαγκιά, απειλές, ρουφιανιά (δουλεύει άψογα μ’ αυτούς) αποφασίζω και διατάζω έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και μας θυμίζουν θλιβερές ημέρες.
Μήπως θα έπρεπε ν αναθεωρηθούν λοιπόν κάποιες Διαταγές για να είμαστε επιτέλους υπερήφανοι για την Στρατιωτική Ηγεσία του τόπου?ΚΡΙΜΑ, ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για μια τέτοια ΣΧΟΛΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!