tromaktiko: Λευκωσία: Εκτός από βροχές μας έρχεται και αραιή σκόνη

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Λευκωσία: Εκτός από βροχές μας έρχεται και αραιή σκόνη



Αλλάζει διάθεση από σήμερα το απόγευμα ο καιρός καθώς νέο χαμηλό βαρομετρικό σύστημα αναμένεται να αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας.
Το σύστημα το οποίο φτάνει από τα δυτικά, μαζί με την αλλαγή των καιρικών φαινομένων είναι πολύ πιθανό να μας φέρει και αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα, η οποία ωστόσο δεν αναμένεται να μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

Χαρακτηριστικό επίσης του καιρού σήμερα και αύριο θα είναι οι δυνατοί άνεμοι που θα επικρατούν. Η αλλαγή του καιρού θα είναι ωστόσο παροδική αφού το σύστημα που θα επηρεάσει την περιοχή αναμένεται να υποχωρήσει από τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη πολύ πιθανό να φτάσει ένα νέο σύστημα.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σκόνη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και στους 10 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.
Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πηγή: news.in.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!