tromaktiko: Αδικημένων περιπτεράδων συνέχεια

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αδικημένων περιπτεράδων συνέχεια



Λιγα για τους 'άδικημένους' περιπτεράδες:
1. Αγοραζουν χωρις τιμολόγια απο super market και jumbo με απλή απόδειξη λιανικής (και τα πουλανε 200% πανω και χωρις απόδειξη)ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ
(http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8449.html)
2. τιμολόγιο παίρνουν για ένα προιον μια και μοναδική φορα και ανακυκλώνουν το προιον χιλίαδες φορες.(πχ νερο το καλοκαιρι)
3. αγοραζουν χαρτακια και φιλτρακια κάτω απο 0,50 λεπτα απο πλανόδιους και τα πουλανε τουλαχιστον 1,30!!
4. εκβιαζουν εταιριες με παγωτα και αναψυκτικα προκειμενου να αλλάξουν τα ψυγεια με νεα εταιρία. (τι μου δινεις να τους διωξω λενε!)
5. οι περισσοτεροι είναι παιδια αναπήρων και η φορολογια ειναι 0 μηδεν!!!!
(που αλλου γινεται αυτο??)
6. οπου βρουν κλεμμένα προιοντα απο αλλους συναδελφους αγοράζουν! (ειδικα τσιγάρα!!)
7. καθε καπνοβιομηχανια δινει χρήματα σε ενοικιαστες αλλα και ιδιοκτήτες για να αλλάξει τα κουβουκλια! (ακομα ζητανε χρηματα και για τα απλα αυτοκόλλητα που μπαινουν μπροστα στα παραθυρα!) αν δεν ειναι χρηματα ειναι αναπτήρες νερα τσιγαρα και μαντέψτε ουτε εδω τιμιλογιο, εστω με μηδενική αξια)
8. παιρνουν χρήματα για να τοποθετήσουν μπροστα τσιχλες και τσιγαρα μιας και μονο εταιρειας
9.κανενας δεν εχει ασφαλισμενους εκεινους που δουλευουνε και αν έχει έναν, οι υπολοιποι δίνουν τα στοιχεια του ασφαλισμενου σε τυχον ελέγχους)
10. αγοραζουν προιοντα παραλληλης εισαγωγης και εμεις τα πληρώνουμε για ελληνικα!!!
11. οτι πουλανε φαρμακα το ξεχνάμε?
12. κ τελος ας μην ξεχνάμε οτι το 80% των προιόντων της μαυρης αγορας διακυνουνται απο τα περιπτερα!! (περιεργο? ποσα δις ευρώ φόρων χανονται απο καρτες κινητης τηλεφωνιας που πωλουνται χωρις τιμολογια, γνωριζει κανεις???)

τελος 'αδικημενοι' περιπτεράδες ας κανατε κατι άλλο, εσεις διαλέξατε αυτη την δουλεια και την χρυσοπληρωσατε στην αρχη με πολυ 'αερα' ενώ ξερατε οτι ο συναδελφος ειναι λιγα μετρα πιο κατω. Λοιπον κυριοι δεν φταινε οι πελάτες αν εσεις κανατε λάθος επιλογες και μαλλον καταστροφικές! Και να σας πω και κατι δεν με χαλαει να παιρνω και τσιγαρα απο τα super markets!!!
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ)
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!