tromaktiko: Απάτη στα βενζινάδικα

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Απάτη στα βενζινάδικα



Απάτη στα βενζινάδικα
Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τα βενζινάδικα; Η κατάσταση με τα βενζινάδικα δεν έχει προηγούμενο..
Μας κλέβουν νόμιμα με της διεθνής τιμές που όταν ανεβαίνει η τιμή του βαρελιού ανεβαίνει κ με την μια στα πρατήρια και όταν πέφτει, στα πρατήρια κατεβαίνει μετά από εβδομάδες και αυτό πολύ λίγο σε σχέση με την πτώση της διεθνής τιμής.

Το πρόσφατο παράδειγμα είναι ότι πριν λίγες μέρες πήγε να αγγίξει τα 100$ το βαρέλι και η τιμή εκτοξεύτηκα στο 1,559? κ σήμερα με την τιμή του βαρελιού στα 86$ η τιμή στην χώρα μας δεν έχει κατέβη καθόλου αλλά υπάρχει η γνωστή δικαιολογία μα αγοράσαμε ακριβά και έχουμε απόθεμα όταν αγοράσουμε ξανά καινούριο θα το μειώσουμε!

Μου το έχει πει βενζίνας όταν του έκανα την ερώτηση !
Άρα αγοράζουν φτηνά πάντα και πωλούνε ακριβά πάντα!
Ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του και θα καταλάβει!
Σαν να μην φτάνει αυτό το νόμιμο κλέψιμο με την ανοχή του κράτους υπάρχει και το άλλο με της πειραγμένες αντλίες
Το ένιωσα στο πετσί μου για ακόμα μια φορά

Σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη σε ένα πρατήριο της στην λεωφόρο ελ. Βενιζέλου στην αγ. Βαρβάρα επειδή είχε καλή τιμή βενζίνης το αμάξι μου είναι ένα σμαρτ με 35lt ρεζερβουάρ και στο κοντέρ μου γράφει την υπόλοιπη βενζίνα που έχει αφού πλησιάζει να τελείωση ήταν 5 λίτρα που με τον κατασκευαστή είναι ακριβής κατά 90% άρα έχω περίπου 4,5 με 5 λίτρα άρα πρέπει να πάρω περίπου 30-30,5 λίτρα η αντλία όμως έδειξε 32,92 λιτρα.

Και γι' αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα μονό επώνυμη καταγγελία δηλαδή αν εγώ σαν καταναλωτής θέλω να καταγγείλω αυτόν που με κλέβει πρέπει να το κανό επώνυμα και να τρέχω εγώ αντί το κράτος που είναι υπεύθυνο για τον ελέγχω αυτού του κύριου.

Σαν καταναλωτής ήταν η τελευταία φορά που πήγα κ έβαλα βενζίνα κατευθείαν στο αυτοκίνητο μου από εδώ και περά θα πηγαίνω με 20λιτρο μπιτόνι που να λέει πόσο έχεις βάλει μέσα γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την απάτη και πιστεύω είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορούμε να κάνουμε όλοι εναντίον του κλεψίματος από τους βενζινοπώλες !

Αν το υιοθετήσουμε όλοι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι αν το κάνω μόνο εγώ θα είμαι μάλλον ο μοναδικός που δεν με κλέβουν.

Και μια σημείωση ακόμα στην Αμερική το 2004 όταν το βαρελά έφτασε στα 100$ και πάνω κ την βενζίνη τους την αύξησαν σε μια εβδομάδα από τα 2,5$ τους την πήγαν στα 6$ και τη έκαναν απλά για 2 μέρες δεν σταμάτησαν να βάλουν βενζίνη και αυτόματος μέσα σε λίγες μέρες την πήγαν στα 3,5 το γαλόνι !!! όπου στα ίδια χρήματα περίπου είναι και σήμερα !!!
(σημείωση γαλόνι είναι 4 λίτρα)

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!