tromaktiko: Κρατάει χρόνια αυτη η κολώνια !!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κρατάει χρόνια αυτη η κολώνια !!



Ενα ρεπορτάζ του MEGA που ειναι αρκετά επίκαιρο και έκανε αλλα και εξακολουθεί να κανει πάταγο! Ο κος Χασαποπουλος μετέδιδε την συνάντηση με τέτοια υπερηφάνεια και καμάρι, που θα ζήλευε και ο πιο θερμόαιμος-αρρωστημένος Πασοκος. Σαν να επρόκειτο για συναντηση με τον ...Μεσια!
Αχ Ιορδανη, που ναξερες πως θα σου εβγαινε... ανθρακας ο θησαυρος! Παχεια λογια, φιλοφρονησεις, αλλαγες ιστορικων φωτογραφιων και οικογενειακων κειμηλιων, αναμνηστικες κονκαρδες και σοσιαλιστικες αγκαλιες τυπου Χονεκερ-Μπρεζνιεφ, με τα ματια ομως στραμμένα στους ασφαλιτες που επαγρυπνουν για το αναμενομενο! Οχι κυριε Χασαποπουλε, δεν ζητησε κανεις την συμπαρασταση του Λυβικου λαου στη δικη μας πολιτικοοικονομικο-πολιτιστικη κριση. Πολυ δε περισσοτερο οταν αυτη εκφραζεται απο τα αιματοβαμενα χερια του οικογενειακου φιλου του δικου μας Φορεστ Καμπ, κοινως Τζεφρυ. Δεν ζητησε κανεις Ελληνας την κατακρεουργηση των δημοκρατικων ελευθεριων των Λίβυων πολιτων και δεν ενεκρινε ποτε καμια κυβερνηση να συναπτει πολιτικους και οικογενειακους δεσμους με εγκληματιες δικτατορες που ζουν εδω και χρονια κατω απο το αγρυπνο ματι των μισθοφορικων σωματων ασφαλειας για την προσωπικη τους επιβιωση και ευημερια. Μηπως το ιδιο δεν γινεται κι εδω? Καθε μετακινηση του Φορεστ Καμπ ,συνοδευεται απο γενικους συναγερμους και θωρακισμενες λιμουζινες, απο πανειβλακες μισθοφορους μαυρογυαλουρους ρουφιανους, γλυφτες που εχουν πουλησει για λιγη δοξα, χρημα και φημη, ακομη και τη μανα τους. Ματατζηδες, κλουβες, δακρυγονα, γκλομπς και πιστολια κανουν παρελαση μαζι με τα πονηροηλιθια και ψευτικα χαμογελα των εργοδοτων τους. Θα ερθει ομως η ωρα που ολοι αυτοι θα ικετευουν για συγχωρεση και δεν θα ξερουν που να κρυφτουν, οταν ξεσπασει η οργη και η αγανακτηση που κυοφορειται. Οταν η πεινασμενη ανασα ενος "τρελαμενου λαου" θα βρυχαται πανω απο τα κεφαλια ολων αυτων των συγχρονων εφιαλτων.
Ολοι μας γνωριζουμε την ιδιαιτερη σχεση της οικογενειας Παπανδρεου με τον φεουδαρχη της Λιβύης. Αλλωστε με τον ιδιο τροπο (δηλαδη με ψεμματα) εχουν κανει και εκεινοι δικο τους οικογενειακο φεουδο τον πρωθυπουργικο θωκο στην Ελλαδα. Οπως βλεπετε οι ιστορικοι τα καταγραφουν και οταν ερθει η στιγμη των λαων, τοτε ολοι παιρνουν την απαντηση που τους αξιζει!! Εδω θα ειμαστε και θα το δειτε...!!! Παρεα θα τα ζησουμε, παρεα...!


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!