tromaktiko: Σχετικά με: Μήπως τελικά λεφτά υπάρχουν;

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με: Μήπως τελικά λεφτά υπάρχουν;



Σχετικα με την δημοσιευση σου θα συμφωνησω απολυτα στο οτι δεν χρειαζονται τα συγκεκριμενα αυτοκινητα και αν χρειαζονται μονο για δυσβατες περιοχες ή περιοχες στης οποιες το χιονι ειναι καθημερινοτητα και ειναι επιτακτικη η χρηση τετρακινητων οχηματων.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4957.html
Θα διαφωνησω ομως μαζι σου στο παραδειγμα των DACIA γιατι αγαπητε οταν το αυτοκινητο θα το χρειαζστεις δεν θα ειναι εκει να σε ακουσει αν με καταλαβαινεις!
χρειαζεται μια μεση λυση αλλα δυστυχως τα συμφεροντα και οι μιζες ειναι πολλες δεν ειναι τυχαια η επιλογη CITROEN SKODA μονο οχι οτι τα SKODA ειναι ασχημα αλλα CITROEN ελεος! μην μου πεις οτι εχει και αλλες μαρκες γιατι αυτες ειναι το 1/100 του υπολοιπου στολου. Επισης γιατι οχι DIESEL περισσοτερα χιλιομετρα λιγοτερες βλαβες λιγοτερη καταναλωση. Τελος παντων μεγαλη κουβεντα. Δυστυχως οι επιτροπες που διαλεγουν οχηματα για την ΕΛ.ΑΣ. ειναι επιτροπες συμφεροντων και δεν καθονται να αξιοποιησουν τα δεδομενα και να δουν τι πραγματικα χρειαζεται με αποτελεσμα να περνουν φτηνα αυτοκινητα τα οποια τα πληρωνουν δυο και τρεις‚ φορες απο τις βλαβες που βγαζουν με αποτελεσμα να φτανουν στο σημειο ακινητοποιησης.

Αναγνώστης

----------------

Να ενημερώσω τον αναγνώστη για την ανάρτηση του "http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4957.html" οτι αφενως συμμεριζομαι την ανησυχία του αλλα αφετέρου να μαθει ότι αυτά τα jeep λογικά παραγγέλθηκαν πολλά χρόνια πριν και φυσικά πληρώθηκαν και τότε.έτσι είναι οι ρυθμοί του "υπεροχου" κράτους μας Και αφού έχουν πληρωθεί πρέπει να τα παραλάβουμε. Επιπλέον για το DACIA DUSTER να μάθει ότι η Ε.Ε. έχει κανόνες για τις προδιαγραφές των δημοσίων οχημάτων τις ‚ οποίες άν παραβείς πληρώνεις πρόστιμο.Και τέλος προτιμώ να έχει η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ακριβά αυτοκίνητα τα οποία είναι προς όφελος του πολίτη παρά κάτι διευθυντάδες και αξιωματούχοι που κυκλοφορούν με κάτι MERCEDES και διάφορα άλλα οχήματα των 30.000€ και βάλε με τις γνωστές πορτοκαλί πινακίδες με το Κ.Υ. Αλλά δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό....

Αναγνώστης

------------------



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4957.html

οι κοινοτικοί λογαριασμοί και τα κονδύλια αυτά είναι κλειστοί λογαριασμοί για συγκεκριμένο σκοπό... αν δεν απορροφηθούν επιστρέφονται, δεν διατίθονται σε άλλους τομείς.

Αναγνώστης


------------------


Επειδή είμαι αστυνομικός γνωρίζω από πρώτο χέρι πως στην ΕΛ.ΑΣ έχουν μείνει πολλά περιπολικά με τουλάχιστον 150000 χλμ το καθένα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα συντήρησης είναι πολύ μεγάλα αφού συχνά κάτι θα χρειαστεί να αλλαχτεί.Οπότε θεωρώ καλύτερο να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο καινούριο γιατί θα στοιχήσει λιγότερο από τα έξοδα συντήρησης ενός οχήματος που καθημερινά χρειάζεται χρήματα και ουσιαστικά έχει πεθάνει. Επιπλέον ειδικά στην επαρχία έχουμε ξεμείνει από περιπολικά. Αν δεν έχουμε περιπολικά ή τουλάχιστον ικανα να ανταπεξέλθουν στο έργο που καλόυνται να εκπληρώσουν πως είναι δυνατόν να έχουμε μια άμεση επέμβαση της Αστυνομίας σεένα σοβαρό περιστατικό που θα προκλύψει

Αναγνώστης


-----------------

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΠ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΕΣ.(ΑΠΟ ΠΟΥ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ,)ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΤΖΙΠ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ,(ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 1.7 ΟΣΟ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΤΖΙΠ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 5 ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑ! Ι ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΣ?ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΜΑ,(ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΟΥΣ)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.(ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ 2 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΡΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ,ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ).ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ??

Αναγνώστης

--------------

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ! ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΡΩΝΕΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!