tromaktiko: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΣΤΑΝ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΣΤΑΝ



Απόδειξη ότι μας αξίζει η μοίρα μας, στην Ελλάδα: Ο τόπος εδώ και τριάντα χρόνια βουλιάζει...
(τον τελευταίο χρόνο με ταχύτερους ρυθμούς, πηγαίνοντας προς ολοταχών για πάτο) το μόνο που κάνουμε είναι να βάζουμε τα παπαγαλάκια του (κάθε) μέγκα να μας τρομοκρατούν κάθε βράδυ. Ψηφίζουμε γιατί ως γνωστών στην χούντα δεν μπορούσαμε, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως ακόμη και αν δεν έχει κανένα νόημα, ακόμη και αν οι εκλογές θα οδηγήσουν στο ίδιο αδιεξοδο, εμείς θα τις υποστηρίξουμε.

Θέλουμε κράτος δικαίου ενώ ΟΛΟΙ κλέβουμε. Κλεψιά είναι η μίζα του πολιτικού ΑΛΛΑ κλεψιά είναι και το βόλεμα στο δημόσιο. Κλεψιά είναι και να περνάς μαθήματα στο πανεπιστήμιο επειδή η παράταξη σου, σου έδωσε από σημειώσεις μέχρι και το διαγώνισμα. Κλεψιά είναι να σβήνεις τις κλήσεις σου στην τροχαία, κλεψιά είναι και να παίρνεις φακελάκια απο τους ασθενείς σου εκβιάζοντας τους με αντικείμενο το πολυτιμότερο προιόν, την υγεία τους. Κλεψιά είναι να καπνίζεις εκεί που έπισημα ο νόμος στο απαγορεύει, ΝΑΙ είναι κλεψιά ακόμη και να μπαίνεις στ! α ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο.

Αυτές είναι μερικές από τις πολύ κακές συνήθειες του Ελληνικού λαού. Όλοι κάνουμε ή έχουμε κάνει κάτι από αυτά. Τα ρίχνουμε στους πολιτικούς μας και τους μεγαλοεπιχειρηματίες για τα προβλήματα του κράτους αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι το γεγονός ότι όσο μας διακατέχει η ανατολίτικη διαφθορά (τύπου ρουσφετ), η απίστευτη αλαζονεία και η προγονολαγνεία οι πολιτικοί που θα βγάζουμε θα είναι ίδιοι.

Πολλοί από τους κυβερνόντες ήταν κάποτε απλοί Έλληνες πολίτες, πώς νομίζετε ότι έγιναν διεφθαρμένοι; Έχει σχολή διαφθοράς η βουλή; Όποιον βλαχοέλληνα και να πάρεις αυτή την στιγμή, είτε δεξιό, είτε αριστερό, είτε εμένα, είτε εσένα, το ίδιο αποτέλεσμα θα βγει: ΚΛΕΨΙΑ, γιατί πολύ απλά έτσι μας γαλουχεί η ελληνική κοινωνία. Απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, του Αριστοτέλη, του Επίκουρου, του Πυθαγόρα και λοιπών, μπορείτε να επαναπαυθείτε στις δάφνες τις ιστορίας μας αλλά και να είστε περήφανοι για την καταγωγή σας, καθώς ενώ τον 5ο αιώνα π.Χ. στον Ελλαδικό χώρο γεννιόντουσαν άνθρωποι-θαύματα για το ανθρώπινο πνεύμα, τον 21ο αιώνα μ.Χ. γεννιούνται στον Ελλαδικό χώρο κλέφτες.

Το κείμενο άρχισα να το γράφω για άλλο λόγο βέβαια, ξέφυγα, αλλά θα καταλήξω. Η απόδειξη ότι μας αξίζει η μοίρα μας, δεν είναι ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά που προανέφερα αλλά το γεγονός ότι μέσα σε αυτό το ΧΑΟΣ εμείς μαλώνουμε για την εκπομπή 1821 του ΣΚΑΙ και για το αν ο Ολυμπιακός πλήρωσε τον Καλόπουλο. Μα ρε παιδιά είμαστε με τα καλά μας; Comment μετά το comment και ανάλυση μετά την ανάλυση για τον Τοροσίδη, τον Κατσουράνη και τους υπολοίπους. Τα μεγαλύτερα ζώα δε: αυτοί που συντηρούν αυτή την ξεφτίλα, αυτοί που ίσως την δημιουργούν και όλας γιατί στην ανούσια ζω! ή τους πρέπει να δώσουν ένα νοήμα, να νιώσουν ΚΑΠΟΥ παραγωγικοί, οι ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ (κάθε χρώματος). Άτομα, στερημένα, εξαρτημένα, άλλα από οικονομικά κατεστραμένα σπίτια και άλλοι από ψυχολογικά κατεστραμένα σπίτια.

Δυστυχώς έτσι είναι ο νεοέλληνας (απόγονος σκέτο) ΟΠΑΔΟΣ. Οπαδός της ομάδας του, της ιδεολογίας του (αρά και της παράταξης του), της εθνικής του συνείδησης. Αν αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη χούντα, τότε ποιά είναι;


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!