tromaktiko: «Ντέιβιντ Κάμερον, φέρε μου πίσω τον γάτο της θείας μου»

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Ντέιβιντ Κάμερον, φέρε μου πίσω τον γάτο της θείας μου»



Τον μπελά του έχει βρει ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον από τον... Λάρι. Ποιος είναι ο Λάρι; Ο τετράποδος νέος ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ, ένας γάτος που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στην βρετανική πρωθυπουργική κατοικία με στόχο να...



 κατατροπώσει τα ουκ ολίγα τρωκτικά που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε αυτήν.
Ο Κάμερον προχώρησε στην αγορά του Λάρι από ένα καταφύγιο ζώων. Με το που δημοσιοποιήθηκε όμως η φωτογραφία του, ένας νεαρός βρετανός ονόματι Τιμ Σάτκλιφ ανακάλυψε στο πρόσωπό του τον εξαφανισμένο γάτο της... θείας του Μαργαρίτας και τον ζητά επιτακτικά πίσω.

«Η θεία μου είναι πολύ αναστατωμένη» επισημαίνει ο Σάτκλιφ. Προσθέτει μάλιστα ότι κόντεψε να πεθάνει από την ταραχή της, όταν είδε τον αγαπημένο γάτο της σε άλλο σπίτι – και δη την πρωθυπουργική κατοικία. Μάλιστα, δηλώνει έτοιμος και για εξέταση DNA, καθώς διαθέτει ορισμένες από τις τρίχες του γάτου, όταν αυτός κοσμούσε τον καναπέ της θείας Μαργαρίτας.

Σύμφωνα με τον Σάτκλιφ, το πραγματικό όνομα του Λάρι είναι Τζο. Ο Τζο το έσκασε από το σπίτι του τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε η κυρία Μαργαρίτα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει, καθώς τον υπεραγαπούσε. Οι προσπάθειές της δεν είχαν αποδώσει, μέχρι που διαπίστωσε στην τηλεόραση ότι ο γάτος της την εγκατέλειψε για την πρωθυπουργική κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μοχλός πίεσης προς τον Κάμερον έχει δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο Facebook, όπου περισσότερα από 600 άτομα έχουν γίνει μέλη και ζητούν από τον βρετανό πρωθυπουργό να δώσει πίσω τη γάτα στην ιδιοκτήτριά της. Ωστόσο το αυτί του Κάμερον δεν ιδρώνει, καθώς ο Λάρι (ή... Τζο) αποδεικνύεται εξαιρετικός στην δουλειά του, έχει κατατροπώσει αρκετά ποντίκια στην Ντάουνινγκ Στριτ και ο Κάμερον δεν θέλει να χάσει έναν τόσο καλό συνεργάτη στην μάχη κατά των τρωκτικών...



star.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!