tromaktiko: Οι Κροάτες έστειλαν... μήνυμα!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι Κροάτες έστειλαν... μήνυμα!



Άγριες διαθέσεις των Κροατών ενόψει των προκριματικών, με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να επικρατεί της Τσεχίας 4-2.
Φιλικές νίκες για Λετονία και Γεωργία! Ισοπαλία έφερε η Μάλτα.

Έτοιμοι για τα προκριματικά οι Κροάτες, αφού ενάμιση μήνα περίπου πριν από την αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς, επικράτησαν άνετα της Τσεχίας 4-2. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, παρά τις ελλείψεις, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αν ήταν πιο αποτελεσματική θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Οι Εντουάρντο (10'), Κάλινιτς (13', 61') και Ιλίτσεβιτς (75') πέτυχαν τα γκολ για την αντίπαλο της εθνικής μας, ενώ οι Τσέχοι είχαν ισοφαρίσει 2-2 στο ημίχρονο με σκόρερ τους Σίβοκ (20') και Ροζίτσκι (45').
Η σύνθεση της Κροατίας: Ρούνιε, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα (46' Λόβρεν), Πράνιτς (46' Στρίνιτς), Ράκιτιτς, Βουκόγεβιτς (46' Ντουίμοβιτς), Εντουάρντο (46' Πέτριτς), Σρνα, Κάλινιτς (63' Γέλαβιτς), Ιλίτσεβιτς (82' Βρσάλκο), Κράνιτσαρ.
Νίκη για Λετονία
H Λετονία επιβλήθηκε της Βολιβίας 2-1, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν μόνο από την άσπρη βούλα. Στο φιλικό στην Αττάλεια η αντίπαλος της Εθνικής μας προηγήθηκε 2-0 με τα εύστοχα πέναλτι των Βερπακόφσκις (42'), Κάουνα (51'), ενώ για τους Λατινοαμερικάνους μείωσε ο Μορένο στο 59'.
Η σύνθεση της Λετονίας: Βάνινς, Κλάβα, Κριάουκλις, Σμιρνόφς, Κάουνα, Βερπακόφσκις (67' Τουρκόφς), Ρούμπινς (71' Περεπλότκινς), Γκορκς, Λάζντινς, Ρούντνεφς (77' Κάρλσονς), Ραφάλσκις
Eύκολα η Γεωργία
Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-1, η Γεωργία επικράτησε της Αρμενίας σε φιλικό ματς που έγινε στο «Τσίρειο» της Λεμεσού. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και αντίπαλος της Εθνικής μας στους προκριματικούς του EURO 2012, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε με τους Ιαρβίλι (22') και Σιράτζε (34'). Για τους Αρμένιους μείωσε με πέναλτι ο Μανουτσαριάν στο 63'. Η Γεωργία προετοιμάζεται για τα δύο δύσκολα ματς με Κροατία εντός (26/3) και Ισραήλ εκτός (29/3) που θα κρίνουν και το μέλλον της στον όμιλο.
Ισόπαλη η Μάλτα
Η Μάλτα κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 την Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Βαλέτα όπου στις 26 Μαρτίου η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί για τους προκριματικούς του EURO 2012.
Η σύνθεση της Μάλτας: Χαμπέρ, Μπρίφα, Καρουάνα, Αγκουϊς (79' Ζεράφα), Μάμο (64' Κλέιτον), Κοέν (90' Σαμούτ), Φένεκ (56' Πέις), Σκιμπέρας, Μπαχάντα, Σκέμπρι (85' Γούντς), Μιφσούντ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!