tromaktiko: Aπάντηση στο Καταδικάζω αλλά δεν Ξεχνώ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Aπάντηση στο Καταδικάζω αλλά δεν Ξεχνώ !



Φίλε του Ολυμπιακού είναι πολύ ωραία αυτά που γράφεις (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_5135.html) και εν μέρει σε τιμούν.

Μερικώς όμως γιατί δεν καταδίκασες και ξέχασες το χάρτινο πρωτάθλημα του Βάλνερ. Τότε που ο Θρύλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να έχει χάσει από μια μικρότερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Ο Ολυμπιακός με τους παιχταράδες Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς , Τζόρτζεβιτς έχασε από τον ταπεινό Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου όλη η ομάδα του στοίχιζε τα συμβόλαια 2 ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.
Δεν μπορούσε να έχει γίνει στο γήπεδο λοιπόν αυτό. Οχι η ήττα δεν υπάρχει στο διαστρευλομένο ψυχισμό σας, έπρεπε να υπάρχει κάποια συνωμοσία που αμφισβήτησε την κυριαρχία της Ολυμπιακάρας.
Ετσι ανακαλύψατε την υπόθεση Βάλνερ που ξέχασες να αναφέρεις.Ενας πάικτης που είχε δελτίο από την ΕΠΟ να αγωνιστεί ανακαλύφθηκε μετά ότι δεν έπρεπε να αγωνιζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Διατυμπανούσατε τότε ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία και ότι δεν άρκεί να παίζεται το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο.
Ξέχασες επίσης φίλε τον Ιανουάριο του 2005 όπου οπαδοί της ομάδας σας εισέβαλλαν στον γήπεδο της Ν.Σμύρνης και τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Τότε πρωτόδικα τιμωρηθήκατε με αφαίρεση βαθμών.
Επειδή δεν σας συνέφερε τότε κινήσατε γη και ουράνο για να μην ισχύσει η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση που σας απομάκρυνε από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ζητούσατε επιτακτικά να μην κρίνεται  το αποτέλσμα ενός αγώνα στις δικαστικές αίθουσες αλλά μέσα στο γήπεδο.
Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτά που έγιναν στον αγώνα λίγα χρόνια αργότερα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μονά ζυγά μονόζυγα δικά σας τα θέλατε φίλε του Ολυμπιακού και δυστυχώς τα έχεις ξεχάσει και δεν τα έχεις  καταδικάσει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!