tromaktiko: Πάτρα: Απατημένος προιστάμενος δημόσιας υπηρεσίας στα όριά του!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πάτρα: Απατημένος προιστάμενος δημόσιας υπηρεσίας στα όριά του!



Το τι γίνετε σε δημόσια υπηρεσία της Πάτρας δεν λέγεται; Ο προϊστάμενος κεντρικού τμήματος είναι λογοδοσμένος με υφιστάμενή του η οποία όμως μετά από χρόνια σχέσης του τα φόρεσε... Το τι γίνετε σε δημόσια υπηρεσία της Πάτρας δεν λέγεται; Ο προϊστάμενος κεντρικού τμήματος είναι λογοδοσμένος με υφιστάμενή του η οποία όμως μετά από χρόνια σχέσης του τα φόρεσε. Στην υπηρεσία του δημοσίου το έχουν όλοι τούμπανο αφού ο "κερατωμένος" έφτασε στο σημείο να ζητήσει την εσωτερική μετακίνηση της άπιστης συντρόφου του. Απαίτησε να δουλεύει σε διαφορετικό γραφείο και τα κατάφερε αφού εξάλλου είναι προϊστάμενός της.
Μέχρι εδώ θα έλεγε κανείς οτι λογική είναι η εξέλιξη των πραγμάτων και μάλλον δικαιολογημένη η αντίδραση του απατημένου. Δεν σας έχω πει ακόμη με ποιόν! Μα όπως είναι φυσιολογικό με κάποιον τον οποίο θα μπορούσε να βλέπει διαρκώς και αυτό είχε και αιτιολογία. Εργασιακή! Με επίσης υπάλληλο της υπηρεσίας.
Ο απατημένος το έμαθε και αυτό και τους έχουν ακούσει όλα τα γραφεία από τις φωνές και τις πόρτες που κλέινουν πιο.. δυνατά απ' ότι χρειάζεται για να κλείσουν.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κερατωμένο να πετά από το μπαλκόνι της τα ρούχα που και ο ίδιος είχε αγοράσει και το σήριαλ να αποκτά επεισόδια και κατ' οίκον!
Μετά από το επεισόδιο 1142 ο απατημένος το μετάνοιωσε. Κάτι η εκτόνωση των νεύρων που σας προανέφερα πως πέτυχε με ποικίλους τρόπους, κατι τα χρόνια που ήταν μαζί και ίσως κάποιες κρίσεις αυτοκριτικής τον έκαναν να ζητά την εκ νέου εσωτερική μετακίνηση της "ατακτης" σχεδόν αραβωνιαστικάς το, στο ίδο γραφείο με εκείνον. Για να επανέλθει η τάξη και ίσως να τα ξαναβρούν. Αν τα ξαναβρούν! Γιατί ξέρετε τι λένε για τις γυναίκες όταν απατήσουν..  Πως πίσω δεν ξαναγυρνούν!


www.nakedtv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!