tromaktiko: Αντίσταση!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αντίσταση!



Ως πότε θα δίνουμε το δικαίωμα σε όλους αυτούς τους αλήτες που τιτλοφορούνται υπουργοί, υφυπουργού, γενικοί γραμματείς, γλύφτες, λαμόγια, κάφροι να μας εμπαίζουν και να κερδοσκοπούν εις βάρος μας.

Άκουσα τον “υπουργό Οικονομικών” τον επονομαζόμενο Παπακωνσταντίνου (άραγε έχει παιδιά και αν ναι πως θα αισθάνονται που ο πατέρας τους έριξε στο βάραθρο χαμηλοσυνταξιούχους, χαμηλόμισθους, μικροεπαγγελαμτίες για να μην θίξει τα κεκτημένα των δεκα-είκοσι σιχαμένα πλουσίων της χώρας μας αλλά και για να μην αλλοιώσει οικονομικό status της συμμορίας που ανήκει) να αναφέρει σε κάποιο του Εμπορικού κόσμου για το θέμα που έχει προκύψει με την προσπάθεια που καταβάλει η Κυβέρνηση να χαρακτηρίσει το Φ.Π.Α ως διαρκές έγκλημα ώστε να μπορεί να διώκεται οποτεδήποτε και αν τελέστηκε η παράβαση ο κάθε επαγγελματίας και μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία. Είπε συγκεκριμένα “αν κάποιος μπει στο μαγαζί σας και σας κλέψει και στη συνέχεια τον πιάσουν εσείς θα πάρετε τα πράγματά σας αλλά δεν θα τον αφήσετε να φύγει και θα τον οδηγήσετε και στη δικαιοσύνη”. Ρωτάω τώρα εγώ τον ”κύριο υπουργό”. Αν κάποιοι επιφορτισμένοι από το λαό με ιδιαίτερο καθήκον εντιμότητας και διαφάνειας κατακλέψουν ολόκληρο το Κράτος και σύρουν ένα ολόκληρο λαό στην ανέχεια και την εξαθλίωση τι πρέπει να τους κάνεις. Γιατί αυτό το έγκλημα “αύριο” έχετε περίτεχνα φροντίσει να είναι το πιο στιγμιαίο έγκλημα στα νομικά χρονικά. Δεν τιμωρείται ποτέ. Πλέον κατάλαβε ο λαός ότι μέσα στα καθήκοντα των τερατόσαυρων που μας κυβερνούν δεκαετίες τώρα είναι να κλέβουν να εξαπατούν και να μην διώκονται γιατί όλα αυτά τελέστηκαν μέσα στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων τους. Ουδείς τους ασκεί κριτική ή τους ελέγχει. Ότι παρουσιάζεται ως έλεγχος είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού τον οποίο δεν έχουν και σε καμία εκτίμηση. Συνοδοιπόροι σε όλο αυτό το έργο τα ΜΜΕ με το σύνολο των “κορυφαίων δημοσιογράφων τους”. Τάχα ασκούν κριτική και προβοκάρουν ασύστολα το θεάρεστο έργο της Κυβέρνησης. Φωνάζουν και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αλλά δεν έχω ακούσει έναν να κάνει μια από τις ερωτήσεις που περιμένει όλος ο πολύπαθος λαός και να τους στριμώξει στον τοίχο. Το μόνο που λένε είναι “δεν εννοώ εσάς ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και γνωρίζω την ποιότητά σας”. Άραγε ποιοι είναι εκείνοι που εννοούν αφού λίγο πολύ όλοι καλεσμένοι τους έχουν υπάρξει. Αλίμονο όμως υπάρχει μεγάλο δέσιμο σε αυτή την αδελφότητα πολιτικών καναλαρχών μεγαλοεκδοτών και δημοσιογράφων. Άραγε πότε πήγε η ΣΔΟΕ σε κάποιο κανάλι ή δημοσιογράφο (μπλοκάκι έχουν και αυτοί και βιβλία εσόδων εξόδων) ? Ο Φ.Π.Α γιατί δεν είναι για τα μούτρα τους?
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΑΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΕΞΑΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ “ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ”.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!