tromaktiko: Δασονομείο Νεαπόλεως Μονεμβάσιας & Ελαφονήσου

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Δασονομείο Νεαπόλεως Μονεμβάσιας & Ελαφονήσου



Φτάσαμε στο 2011 και ακόμη ισχύουν δεδομένα του 1800 , ακόμη οι ισχυροί λαδώνουν για αποχαρακτηρίσουν εκτάσεις και να φτιάξουν συγκροτήματα ή να τις πουλήσουν...Ακόμη υπάρχουν επίορκοι υπάλληλοι του Δημοσίου που δεν τους φτάνουν αυτά που παίρνουν αλλά αρέσκονται να τα παίρνουν και πάνω και κάτω από το τραπέζι.
Εμείς με τα 2 και 3 στρέμματα μή έχοντας χρήματα για λάδωμα πρέπει να καθόμαστε και να κοιτάμε τις διπλανες εκτάσεις να αποχαρακτηρίζονται από τους ίδιους ΔΑΣΙΙΚΟΥΣ εδώ και χρόνια και να βλέπουμε να υψώνονται εγκαταστάσεις σε περιοχές που είναι προστατευμένες και Δασικές .
Ως πότε κύριοι του Δασονομείου Νεαπόλεως θα σας ανεχόμαστε και θα σας βλέπουμε να τριγυρνάτε με τα Κρατικά αυτοκίνητα για αποχαρκτηρισμούς και μετά αραχτοί στις Ταβέρνες να γελάτε εις βάρος μας.
Ως πότε κύριοι του Δασονομείου θα είστε ατιμώρητοι παρά τις βαρειές κατηγορίες που έχετε στην καμπούρα σας και θα μας κοροιδεύετε περιμένοντας σας να δώσετε γραπτές απαντήσεις και όχι απαντήσεις που δίνονται στα όρθια και εκτός γραφείων.
Αλήθεια κύριοι Παναγιώτη Μπουρνά και Παναγιώτη Καλογερίνη με την υπόθεση της ΑΜΠΕΡΤ ΜΑΛΒΑΖΙΑ στην Μονεμβάσιας που κατηγορήστε τι γίνεται τελικά .
Είμαστε στο 2011 ακόμη άς περιμένουμε μέχρι το 2050 μπάς και θα γνωρίζουμε μέχρι τότε από που και μέχρι πού είναι η περιουσία των παππούδων και των πατεράδων μας...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!