tromaktiko: Η μητέρα του Ρέμου εξομολογείται: «Με τη Ζέτα έμεινα με την κρυάδα»

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η μητέρα του Ρέμου εξομολογείται: «Με τη Ζέτα έμεινα με την κρυάδα»



"Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι", λέει η γνωστή παροιμία. Αυτή τουλάχιστον τη δικαιολογία δίνει η κυρία Ελένη Πασχαλίδου για το γιο της Αντώνη Ρέμο που ακόμα δεν της έχει γνωρίσει τη σύντροφό του Υβόνη. «Την πάτησε από την πρώτη, μην την πατήσει αυτή τη φορά και από τη δεύτερη», δηλώνει...
στην "Espresso" η μαμά του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η σχέση του Αντώνη Ρέμου με την Υβόνη Μπόσνιακ χρονολογείται από τις αρχές του καλοκαιριού. Ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος και σχεδόν από την πρώτη στιγμή δεν το έκρυψε κανένας από τους δύο. Κυκλοφορούν καθημερινά μαζί, το τελτυαίο διάστημα συγκατοικούν κιόλας, και για τον Αντώνη, όπως δηλώνει στους φίλους του, είναι η γυναίκα που τον ανάστησε μετά την περιπέτειά του με τα διοικητικά του Ηρακλή. Τη γυναίκα της ζωής του όμως, απ' ό,τι φαίνεται, δεν έχει αποφασίσει ακόμα να τη γνωρίσει στη μητέρα του, που τη λατρεύει.

Μετά τη Ζέτα η κυρία Ελένη δεν έχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κανένα άλλο φλερτ ή σχέση του γιου της. Αν και η ίδια παρότρυνε τον κανακάρη της στο παρελθόν να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ζέτα, σήμερα δηλώνει αφοπλιστική: «Πλέον δε λές τίποτα, γιατί παλαιότερα έλεγα για τη Ζέτα και τελικά έμεινα με την κρυάδα! Είναι δικό του το πρόβλημα, ας κάνει ό,τι θέλει, ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Οι μάνες καλό είναι να μη χώνονται στα προσωπικά των παιδιών τους. Άλλωστε έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν πιστεύω ότι σήμερα οι γυναίκες αγαπάνε».

http://www.markos.tv/i-mitera-toy-remoy-eksomologeitai-me-ti-zeta-emeina-me-tin-kryada
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!