tromaktiko: Το ατύχημα στο ΕΚΑΒ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το ατύχημα στο ΕΚΑΒ



Είναι δυνατόν να υπάρχει βλάβη στο αναβατόριο οχημάτων στο συνεργείο του ΕΚΑΒ και με απλά λόγια να ζητούν μόνο επιθεωρητές εργασίας...

Πότε έγινε συντήρηση στο μηχάνημα ? Ο αρμόδιος Διευθυντής κλήθηκε σε απολογία ?
Εάν τα μηχανήματα που οι ίδιοι χειρίζονται δεν τα προσέχουν τότε τι γίνεται με τα ασθενοφόρα? Ο αρμόδιος Διευθυντής και ο Πρόεδρος μπορεί να μας καταθέσει υπολογισμό κόστους επισκευής και συντήρησης για κάθε ασθενοφόρο. Πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά και πως προμηθεύονται με διαγωνισμό ή με επιτροπή μικρο προμηθειών.
Όσο στα νοσοκομεία έχουμε σπατάλη στα φάρμακα στο ΕΚΑΒ έχουμε στο ιατροφαρμακευτικό υλικό και στα ανταλλακτικά των οχημάτων.
Υπουργέ Υγείας η Διοίκηση του ΕΚΑΒ δεν γνωρίζει ότι η βλάβη σε αναβατόριο οχημάτων μπορεί να επιφέρει θάνατο…………….. Σε ιδιωτική εταιρεία τώρα ο εισαγγελέας θα έκανε ανάκριση. Για το ΕΚΑΒ τίποτε.
Εμείς οι απλοί χρήστες πως μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στη σωστή λειτουργία των οχημάτων Οι υπάλληλοι ΄΄ ήρωες ΄΄
( τρομάρα τους), του ΕΚΑΒ δεν φροντίζουν ούτε τον εαυτό τους θα φροντίσουν εμάς?
Και κάτι που είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση κάποιος που πρέπει να γνωρίζει καλά μερικά πράγματα. Για μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις έχουν μετακινηθεί διασώστες πληρώματα ασθενοφόρων στο συνεργείο ………..Εάν αυτό είναι αλήθεια τότε σίγουρα ο αρμόδιος Διευθυντής είναι για τον εισαγγελέα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!