tromaktiko: Σχετικά με τα μαγαζιά που δεν θα ανοίξουν λόγω του αντικαπνιστικού νόμου

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τα μαγαζιά που δεν θα ανοίξουν λόγω του αντικαπνιστικού νόμου



Αποφασίσατε λοιπόν Δευτέρα που δεν έχει δουλειά έτσι κι αλλιώς να κάνετε "απεργία"

Γιατί όχι Παρασκευή ή Σάββατο ή Κυριακή;
Μειώστε τις τιμές πρώτα και θα ανακαλύψετε ότι δεν φταίει ο αντικαπνιστικός νόμος ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν τηρήται και το ξέρετε καλά αυτό...

Σας πήρε ο πόνος για μη τυχόν απολυθούν σερβιτόροι; Δηλώστε τους σερβιτόρους τους λαντζιέρηδες  και όλους όσους δουλεύουν χωρίς ένσημα και μετά μιλήστε για δήθεν απολύσεις με αιτία τον αντικαπνιστικό νόμο!

Αναγνώστης

------------------------

Ο κόσμος καίγεται λέει μια λαϊκή ρήση και η ... λούζεται!


Δεν υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα σ'αυτή τη χώρα να ασχοληθούμε? Το μόνο πρόβλημα που απασχολεί εσάς τους αντικαπνιστές είναι η απαγόρευση του καπνίσματος? Γιατί το πήρατε τόσο πατριωτικά το θέμα?

ΟΙ καπνιστές δεν έχουν δικαιώματα? Είναι παιδιά άλλου θεού? Ξεπεσμένου?

Μακάρι να μπορούσα έυκολα και απλά να κόψω κι εγώ το κάπνισμα!Παρ'όλα αυτά θέλω να καπνίσω και είναι δικαίωμα μου! Θέλετε να σεβόμαστε τους αντικαπνιστές? Να σέβονται και αυτοί τους καπνιστές!Το μέτρο κατά του καπνίσματος είναι φασιστικό! Εγώ ξέρω πως στη Δημοκρατία υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής! Της επιλογής του καταστηματάρχη να δηλώσει το μαγαζί του αντικαπνιστών ή καπνιστών! Το δικαίωμα του καπνιστή να βγει να πιει τον καφέ του ή το ποτό του και να ανάψει το τσιγάρο του γιατί έστι νιώθει!Γιατί δηλαδή οι αντικαπνιστές να έχουν την ε! πιλογή να πηγαίνουν όπου θέλουν ελεύθερα ενώ εμείς οι καπνιστές να μη τολμάμε καν να μιλήσουμε για τσιγάρο?

Είναι δικαίωμα επιλογής του καθενός αν θα καπνίσει ή όχι!Όπως και είναι δικαίωμα του καταστηματάρχη να επιτρέπει ή όχι το κάπνισμα, όπως είναι δικαίωμα του αντικαπνιστή να πάει σε μαγαζί που απαγορεύεται το κάπνισμα ή να μην πάει σ'αυτό που επιτρέπεται!Αλλά όλα αυτά γίνονται σε δημοκρατικές χώρες και αυτή η Ελλάδα πλέον δείχνει τον φασισμό της σε όλο της το μεγαλείο!\

Δικαίωμα στην επιλογή έχουμε όλοι και κανένας δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει!

Γι'αυτό εσείς οι αντικαπνιστές που έχετε ξεσαλώσει με αυτό το θέμα,βγείτε φωνάξτε για τις συντάξεις και τους μισθούς που πετσοκόβουν, φωνάξτε για τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων και των παιδιών χωρίς μέλλον και αφήστε τα γελοία θέματα για τις ειδήσεις ατην τηλεόραση!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!