tromaktiko: Απάντηση για τα τέλη κυκλοφορίας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση για τα τέλη κυκλοφορίας



Καλέ μου φίλε εσύ που τα γνωρίζεις όλα και είσαι τόσο ενήμερος γιατί δεν μας λες ακριβώς στις χώρες που ανέφερες πόσα πληρώνει ο Ιταλός...
,ο Γάλλος κ.α πόσο μισθό έχουν εκεί που αναφέρεις ,τη ποιότητα των δρόμων ,εάν έχουν χιλιομετρική χρέωση ,τα τέλη που πληρώνουν ,το κόστος της βενζίνης και μπορώ να σου γράφω όλη μέρα πράματα που είναι πιο φθηνή απο εμάς ,,ακόμα και στο κόστος αγοράς ενός αυτοκινήτου?..
Συνεπώς να μην είσαι παρτάκιας και μην πέφτεις στη παγίδα οτι αφου το έχουν οι άλλοι γιατί να μην το έχω και εγώ.
Διότι μόνος σου είπες οτι εκεί που έχουν αυξημένα τέλη δεν έχουν διόδια ,Γερμανία ,ενώ αυτοί που έχουν διόδια έχουν μειωμένα τέλη και άλλα προνόμια .
Και στην τελική ναι προτιμώ να έχουν ακριβά τέλη και να μην υπάρχουν διόδια καθόλου και ας μοιραστούμε όλοι οι ¨Ελληνες το βάρος των δρόμων ανάλογα με τις οικονομικές δυνάμεις του ο καθένας .Παρά να έχουμε και τα δύο τόσο ακριβά, και τελικά να μην έχουμε τίποτα απο τα δύο (ούτε δρόμους αξιόλογους αλλα και ούτε σε λίγο καιρό αυτοκίνητα να μετακινηθούμε λόγω ακρίβειας)
Δυστυχώς η δική σου λογική μας οδήγησε εδώ ,,<<ας πληρώνουν αυτοί που τον χρησιμοποιούν είπες>>,,,αυτός ο ατομικισμός μας έχει οδηγήσει εδώ.
Λυπάμαι για τη νοοτροπία σου, Λυπάμαι για όλους μας που κοιτάμε τη πάρτη μας ανάμεσά σας και εγώ δεν με βγάζω απο έξω.
Ας ελπίσουμε οτι θα αλλάξουμε μυαλά νωρίς πριν στραφεί ό ένας εναντίων του αλλου,ας ελπίσουμε οτι όλοι μαζί θα ενωθούμε για το καλό αυτής της χώρας και των παιδιων μας.
Σας ευχομαι υγεία σε όλους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!