tromaktiko: Ψωμιάδης με άλλα λόγια: Εγώ δεν κάνω διακρίσεις, οι άλλοι είναι γκεϊ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ψωμιάδης με άλλα λόγια: Εγώ δεν κάνω διακρίσεις, οι άλλοι είναι γκεϊ



Πριν από λίγο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash , ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τις δηλώσεις Μπουτάρη υπέρ των γκεϊ γάμων ...
και μάλιστα ενώ το αρχικό θέμα της τηλεφωνικής συνέντευξης αφορούσε τις κινητοποιήσεις των αγροτών. Λίγο πριν ο νομάρχης κλείσει το τηλέφωνο, δεν έχασε την ευκαιρία
να πετάξει εντελώς στημένα μια ατάκα περί γκεϊ δημοσιογράφων, δίνοντας όπως είναι φυσικό την απαιτούμενη πάσα προς το δημοσιογράφο της εκπομπής να ανοίξει σχετική συζήτηση. Ο Ψωμιάδης λοιπόν δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κι εγώ έχω φίλους γκεϊ , αλοίμονο δεν κάνω διακρίσεις, κοινωνικό φαινόμενο είναι αλλά επειδή είμαι πάντα υπέρμαχος της ορθοδοξίας μας αν ήμουν δήμαρχος δεν θα πάντρευα γκεϊ." και συνέχισε "Ούτε είμαι υπέρ των παρελάσεων των γκεϊ. Χάθηκαν δηλαδή οι ωραίες γυναίκες να κάνουν παρέλαση ή θα καταργήσουμε τις παρελάσεις των ανδρών;"
Συμπέρασματα από τα λεγόμενα του κυρίου Ψωμιάδη: 1) Αφού δε μπορούμε να πούμε πως ομοφυλόφιλοι δεν υπάρχουν , τουλάχιστον ας τους κρατήσουμε κλεισμένους στα σπίτια τους.
2) Οι γυναίκες μπορούν να παρελαύνουν -αφού ο όρος γκεϊ ή ομοφυλόφιλος μάλλον αφορά αποκλειστικά τους άνδρες κατά τον νομάρχη- μόνο εφόσον είναι ωραίες, προς τέρψην των ανδρών θεατών.
3) Οι γκεϊ δεν είναι άντρες!!!
Να πω τώρα ουδέν σχόλιον ή να το ανοίξω για τον υπέρμαχο της ορθοδοξίας...;;;

http://typografikos.blogspot.com/2011/02/blog-post_2726.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!