tromaktiko: Σχετικά με: "Άποψη για τους ομοφυλόφιλους που σίγουρα θα συγκλονίσει"

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με: "Άποψη για τους ομοφυλόφιλους που σίγουρα θα συγκλονίσει"



Θα ήθελα να παρέμβω σε αυτή την συζήτηση λέγοντας τα εξής:
Δεν με ενδιαφέρει άμα το να είσαι gay είναι σωστό η λάθος...
ποτε μου δεν ασχολήθηκα τόσο βαθιά με αυτό το θέμα. Αυτό που με ενδιαφέρει εμενα και θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους πάντες είναι να υπάρχει ισότητα μεταξύ ομο- και ετεροφυλόφιλων. Κύριοι εσείς που βρίζετε και κακολογείτε τους gay γιατί δεν κάνετε το ίδιο και με τις λεσβίες? και με τους bisexuals? και με τους crossdressers? και με τους μαζοχιστές? Γιατί κύριοι έχετε ταυτοποιήσει το βρίσιμο και την ταπείνωση αυτών τον ανθρώπων με την αίσθηση ανωτερότητας και ανδρισμού που τυχών να έχετε εκείνη την ώρα που το κάνετε? Τόσο πολύ έχετε την ανάγκη να αποδειχτείτε ανώτεροι από κάποιον που στοχεύετε τους "διαφορετικούς" από εσάς η την δικια σας ιδεολογία? Σας πληροφορώ ότι η νοοτροπία σας δεν είναι ανώτερη από ενός απλού χωρικού του 9ου αιώνα!

Όσο για τους κυριους κυριους χριστιανούς που χρησιμοποιηούν (ως άλλοι σταυροφόροι) την θρησκεία για να δικαιολογήσουν το σκοτάδι και το μισος που κατοικεί στις ψυχές τους έχω να πω μονο 2 πράγματα:

α) Η εκκλησια μπορεί επίσημα να μην τους δέχεται αλλα και πάλι πριν από 500 χρονια η εκκλησια δεν δεχόταν ότι η γη είναι στρογγυλή και ΠΟΛΛΑ αλλα. Οποιος έχει ματια ας ανοίξει τις γραφές και ας βγάλει το νόημα μέσα από αυτές. Όμως το κομμάτι των γραφων που λέει "αγαπάτε αλλήλους" φαίνεται να το αγνοούν ΟΛΟΙ! Αγαπητοί "χριστιανοί" η σημαντικότερη λέξη στην αγια γραφή είναι η αγάπη! ΟΤΙ και να κάνετε που να λέει μέσα στην αγια γραφή, άμα δεν έχετε αγάπη ΔΕΝ μπαίνετε στον παράδεισο που να χτυπιέστε 10000 αιώνες! Αφού λοιπόν δε μπορείτε να δείξετε αγάπη ακόμη και στους αμαρτωλούς/διαφορετικούς μην μπαίνετε στο κόπο να χρησιμοποιείτε τα αγια κείμενα για δικούς σας σκοπούς!

β)Το άμα είναι αμαρτωλοί η όχι οι gay/λεσβίες/τραβεστί κοκ αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανείς! ΟΥΤΕ η "εκκλησια", παρα μονο ο ΘΕΟΣ και όταν έρθει η ώρα!! Ποιοι είσαστε εσείς να κρίνετε (πρωτίστως αρνητικά) αυτούς τους ανθρώπους για τις επιλογές που έχουνε λάβει??? Σε πια παράγραφο της καινής διαθήκης λέει ότι μπορούμε να κρίνουμε τους αμαρτωλούς? Αν δεν σας αρέσει αυτό που κάνουν απομακρυνθείτε από διπλα τους η μην τους δίνετε σημασία, να τους κρίνετε όμως δε μπορείτε!

Και τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι (προσπαθώ να) είμαι χριστιανός και είμαι ετεροφυλόφιλος με ΟΛΩΝ των ειδών φίλους!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!