tromaktiko: Δεν κρατιούνται με τίποτα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δεν κρατιούνται με τίποτα!



Ένταση στην προπόνηση μεταξύ Μπουμσόνγκ και Λέτο, η οποία έλαβε τέλος με την παρέμβαση των Σισέ και Φερέιρα.



Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην Παιανία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο και επιβεβαιώνεται καθημερινά. Όπως για παράδειγμα την Τετάρτη, όταν υπήρξε ένταση μεταξύ του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και του Σεμπάστιαν Λέτο. Κατά τη διάρκεια μίας άσκησης ο Γάλλος αμυντικός προσπάθησε να κόψει τον Αργεντινό, κάνοντάς του ένα δυνατό μαρκάρισμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του «Σέμπα», ο οποίος αμέσως ζήτησε το λόγο με τον γνωστό... τρόπο του.

Πριν ξεφύγουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, στην κόντρα των δύο παικτών μπήκε και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πήρε το μέρος του συμπατριώτη του, λέγοντας πως αυτά συμβαίνουν στις προπονήσεις. Κάπου εκεί παρενέβη και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος άλλαξε ομάδες στους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Επειδή όμως αμφότεροι έδειχναν να το συνεχίζουν και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε όλους τους παίκτες και έβαλε τους Μπουμσόνγκ και Λέτο να δώσουν τα χέρια.

Εκεί η ένταση ουσιαστικά έλαβε τέλος. Άλλωστε δεν ήταν και κάτι φοβερό, καθώς κατά καιρούς έχουν συμβεί και χειρότερα στην Παιανία. Περιστατικά σαν και αυτό είναι συνηθισμένα, πόσω μάλλον όταν ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως αυτό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!