tromaktiko: Ντροπή για τη χώρα...Περικοπές στην ΕΛ.ΑΣ...Στην ανασφάλεια οι πολίτες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ντροπή για τη χώρα...Περικοπές στην ΕΛ.ΑΣ...Στην ανασφάλεια οι πολίτες



Σε μία περίοδο κρίσιμη για τη χώρα, κατά την οποία καταγράφεται μεγάλη έξαρση όλων των μορφών εγκληματικότητας, είναι ανεπίτρεπτο, είναι απαξιωτικό για την Ελληνική Αστυνομία...
, αλλά και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα και την επιχειρησιακή δυνατότητα των αστυνομικών, να προχωρά η κυβέρνηση στην περικοπή δαπανών που αφορούν την υλικοτεχνική υποδομή, τη συντήρηση κτιρίων, τη συντήρηση των υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και την προμήθεια καυσίμων για την κίνησή τους.
Η εικόνα περιπολικών που μένουν ακινητοποιημένα, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε επαρχιακές πόλεις, είτε επειδή έχουν κάποια βλάβη και η υπηρεσία αδυνατεί να τα επισκευάσει, είτε επειδή η υπηρεσία δεν έχει να πληρώσει βενζίνη για την κίνησή τους (!), δεν αποτελεί απλώς ντροπή για τη χώρα, αλλά αποδεικνύει και το πώς αντιλαμβάνονται η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την ασφάλεια και την προστασία των Ελλήνων πολιτών. Όπως επίσης και πόσο σέβονται την αξιοπρέπεια του Έλληνα αστυνομικού, που παίζει καθημερινά ‘’κορώνα – γράμματα’’ τη σωματική του ακεραιότητα.
Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα, ώστε να δοθεί λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και να εξαλειφθούν οι δυσλειτουργίες που δημιουργούν τραγελαφικά φαινόμενα.
Σε μία περίοδο κρίσιμη για τη χώρα, κατά την οποία καταγράφεται μεγάλη έξαρση όλων των μορφών εγκληματικότητας, είναι ανεπίτρεπτο, είναι απαξιωτικό για την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα και την επιχειρησιακή δυνατότητα των αστυνομικών, να προχωρά η κυβέρνηση στην περικοπή δαπανών που αφορούν την υλικοτεχνική υποδομή, τη συντήρηση κτιρίων, τη συντήρηση των υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και την προμήθεια καυσίμων για την κίνησή τους.


http://www.report24.gr/ntropi-gia-ti-xwra.htm
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!