tromaktiko: Μήπως είμαστε παρανοικοί;

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως είμαστε παρανοικοί;



Πως είναι δυνατό να νομοθετούν και να ρυθμίζουν θέματα της ζωής μας, "άνθρωποι" οι οποίοι δεν μετέχουν:
1. Στη δημόσια παιδεία. Πόσοι πολιτικοί στέλνουν τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία και στα Ελληνικά Α.Ε.Ι - Τ.Ε.Ι? Η κυρία υπουργός παιδείας πάντως τον γιό της τον έχει σε γνωστό Ιδιωτικό Σχολείο και φυσικά μέσω του I.B τον "προετοιμάζουν" για εξωτερικό.
Επίσης πρώην υπουργός της ΝΔ συγγενής του Φον Μπουχέ (κατά Τράγκα), είχε τον γιό του , σε γνωστό Ιδιωτικό Σχολείο και με την αξιοκρατική μέθοδο του Ι.Β σπουδάζει στο εξωτερικό. Φήμες λένε οτι η βοήθεια απο τους παρευρισκόμενους στις σχετικές εξετάσεις, ήταν απλόχερη. (Εγώ δεν το ασπάζομαι διότι δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω).
2. Στη Δημόσια Υγεία.
Έχει κλείσει ποτέ ραντεβού με γιατρό ασφαλιστικών ταμείων, κάποιος πολιτικός? Ξέρει κανένας τους τι γίνεται στα Δημόσια Νοσοκαμεία? Αν το νέο νομοσχέδιο του Λοβέρδου μου εξασφαλίζει σε όλους μας ελικόπτερο όταν έχουμε δυσκοιλιότητα τότε το επικροτώ.
3. Δημόσια Ασφάλιση.
Πόσοι απο αυτούς και τα τσιράκια τους έχουν ένσημα? Εξαιρείται ο κ. Γ.Α.Π (Jefry boy) διότι κάποτε είχε προσφέρει εθελοντική εργασία (οι μπούρδες που κάνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και μερικά Ιδιωτικά Εκαπιδευτήρια της Ελλάδας για να το συμπεριλάβουν οι μαθητές στο βιογραφικό τους).
Γόνος οικογένειας που ο πατέρας της οποίας ενέπνευσε τους σκιτσογράφους γνωστής παιδικής σειράς και δημιούργησαν τη φιγούρα του Δρακουμέλ, δούλεψε σε τράπεζα σε θέση που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν και αμοίφθηκε φυσικά όπως όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.
4. Εθνική Άμυνα
Πόσοι έχουν υπηρετήσει την υποχρεωτική απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θητεία τους, με τι ειδικότητα και που. Πολλοί έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα μεγάλου Έλληνα πολιτικού (έχει πεθάνει) και κουβαλάγανε τις "πάπιες" σε μονάδες του Ναυτικού (Ελληνικού και Αμερικάνικου). Άλλοι ( νόμιμοι = ηθικοί) συμμετείχαν μόνο την τελευταία εβδομάδα (εβδομάδα καταδύσεων) σε σχολείο αυτοδυτών και παρουσιάζονται οτι έχουν υπηρετήσει στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ). Εννοείται οτι απασχόλησε 2-3 εκπαιδευτές (ιδιωτικό μάθημα). Άλλοι πήγαν και έφυγαν την ίδισα ημέρα και μάλιστα τους πήγαν το απολυτήριο στο πολιτικό τους γραφείο.
5. Δημόσιες Συγκοινωνίες
Πόσοι τις χρησιμοποιούν? όχι όταν εγκαινιάζεται μια νέα γραμμή του μετρό όπου δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο πόπολο, αλλά καθημερινά. Μόνο εκείνοι βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους? (στα Μέσα Μαζικής Μαλάκινσης, γιατί στις συνεδριάσεις της Βουλής δεν πατάνε)
6. ΕΥΘΥΝΗ απένατι στον Ελληνικό ΛΑΟ.
Φράση άγνωστη για αυτούς.
Με βάση σχετική νομοθεσία είναι και επίσημα ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Ελληνικό Λαο. Μόνο στους "χορηγούς" λογοδοτούν.
Αρκετός κόσμος λουφάρει είναι λαμόγιο κλπ αλλά δεν ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ
Όταν δεν μετέχεις στα κοινά και στα δημόσια πως γίνεται να νομοθετής για αυτά?
Πρέπει με τροπολογία του Συντάγματος να ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Ναι είμαστε παρανοικοί οχι γιατί πιστεύουμε οτι υπάρχει πιθανότητα να νομοθετήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες του λαού αλλά γιατί εμείς τους δώσαμε αυτή τη δυνατότητα και επιπλέον δεν διεκδικούμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!