tromaktiko: Σχετικά με τα περίπτερα

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τα περίπτερα



ΜΙΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Φιλαράκι κάποιος περιπτεράς σε πλήγωσε εσένα ως πελάτη, γιατί τίποτα παραπάνω δεν είσαι και αυτό φαίνεται από αυτά που γραφείς. Μιλάς για αισχροκερδια….200% επάνω?…… ενώ στον τρόπο λειτουργιάς και στα κέρδη των σουπερ μάρκετ κωφεύεις.? Αλλά δε νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που τα γραφείς αυτά και για αυτό τσατίστηκα και μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω.


Αισθάνεσαι πιο αδικημένος από τους αδικημένους, για τους οποίους γίνεται τόσος ντόρος και έχεις στρέψει τις βολές σου εναντίον τους όχι για αποκατάσταση της αδικίας αλλά για τον εμφύλιο (εδώ κολλάει η τσατίλα μου). Φαντάζομαι τα ιδία λες και για άλλους κλάδους που γίνεται ντόρος….. να κλείσουν και τα ταξί και τα πρατήρια βενζίνης γιατί δε μας νοιάζει, τι σκατά θέλουν κι αυτοί, ας κάνανε κάποια άλλη δουλεία εγώ είμαι πιο αδικημένος γιατί είμαι εγώ….. κάτσε τώρα γίνεται ντόρος και με τους γιατρούς, έχεις να μας πεις κάτι και για αυτούς?..που ! δεν το ξέρουμε να μας ενημερώσεις?

Με το ίδιο σκεπτικό φιλαράκι να πω και εγώ με τη σειρά μου σε σένα που είσαι δημόσιος υπάλληλος καλά σου κάνανε και σου κόψανε το μισθό γιατί εγώ που είμαι ιδιωτικός υπάλληλος μοχθώ κάθε μέρα για να βγάλω το ψωμί μου έχοντας και πάνω από το κεφάλι μου συνεχεία το αφεντικό μου να είναι έτοιμος να με διώξει αν κάνω κάτι λάθος. Το μόνο που αναγνωρίζεις είναι το βιβλίο Γκίνες? και τις κατουρημένες ποδιές που έχεις φιλήσει…? ..ε?....από μόχθο?...?....μπαααα…..
υποτιμιτικο?……Εσενα να σου δώσουμε το καλύτερο προϊόν στη χαμηλότερη τιμή γιατί είσαι προϊ! στάμενος υπηρεσίας, είσαι ανώτερος από μας το δικαιούσαι.

Σε σένα ακριβώς κολλάνε κάποια αποφθέγματα….ξέρεις …η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ’ την αμάθεια?.....η μήπως να πω μακάριοι οι φτωχοί το πνευματι?.... στον εμφύλιο που θα ξεσπάσει μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα εσύ τι θέση θα πάρεις? Γιατί ο σημερινός μισθός σου σε φέρνει κοντά σε εμάς και σε απομακρύνει από τις ποδιές που λέγαμε..?
Αλληλοσπαραγμός?.....ΝΑΙ …….ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ……ΓΙΑΤΙ?
Όσο για μένα ‘ΦΙΛΑΡΑΚΙ’ δε θα σε περιμένω ….θα σκύψω το κεφάλι όπως ξέρω καλά να κάνω και θα συνεχίσω να μοχθώ. Μέχρι και κακώς που ασχολήθηκα μαζί σου,… Τις τσιμεντένιες φυσιογνωμίες τις ξέρουμε πολύ καλά!!!
Και μια ‘φιλική’ συμβουλή… να τους προσέχεις αυτούς που έχουν σκυμμένο το κεφάλι

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!