tromaktiko: Θα ξυπνήσουμε ποτέ;;;

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Θα ξυπνήσουμε ποτέ;;;



Βλέποντας το τι συμβαίνει ενα και πλεον χρόνο στην χώρα μας ηθελα να εκφράσω την γνωμη μου.
Πιστευω οτι λογω ιδιοσυγκρασίας μας και μαλλον καποιας ''ιδιαιτερης ενεργειας'' που βγαζει αυτη η γη που ζουμε δεν εξηγείται αλλιώς που οταν ταξιδευουμε η ζουμε στο εξωτερικό προοδευουμε και ειμαστε νομοταγεις καθ΄ολα πολιτες ενω στην Ελλάδα μετατρεπόμαστε σε α(πολιτ)ιστους!!!! Θεωρω λοιπον εξαιρετικα δυσκολο λοιπον κατω απο ενα καθεστως Δικαστικης χουντας (δεν εχουν δικασει ποτε ενα λαμογιο επιχειρηματια,πολιτικο,μεγαλεμπορο ναρκωτικων κτλ. παρα μονο πρεζακια και συναθρωπους μας με μικροχρεη) της Χουντας των Μ.Μ.Ε. φυσικα που ανεβαζουν και κατεβαζουν Κυβερνησεις και Συνειδήσεις συμφωνα με το κερδος που θα χουν και τέλος της Χουντας των Μεγαλοεργολαβων&επιχειρηματιωνπου και αυτοι επιλεγουν κυβερνησεις με βαση το κερδος και τα προνομια που θα αποκομίσουν...Ετσι λοιπον και ιστορικα να το δουμε στην χωρα μας οι μεγάλες αλλαγες και οι επαναστασεις έγιναν μετα απο πολλα χρονια ανεχειας και κακουχιας του λαου αλλα κα τω απο τη σκέπη καποιου μεγαλου ΗΓΕΤΗ που έπαιρνε το λαο στην πλάτη του και τον οδηγούσε στην λυτρωση...αλλα ΗΓΕΤΗ δεν βλεπω στον οριζοντα!!!!!!
Υ.Γ.1 λυπαμαι προκαταβολικα τον Ηγετη που καποια στιγμη θα ερθει γιατι ξερω το τελος που θα εχει....βλεπε Κολοκοτρώνη,Καποδίστρια,Παύλο Μελα κτλ. κτλ.
Υ.Γ. 2 Ευτυχώς που υπαρχουν και τα blogs τυπου tromaktiko που ολοι μας εκφραζομαστε ακομα ελευθερα ανεξαρτητου πολιτικης και ιδεολογικης αντιληψης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!