tromaktiko: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος!



Πουλιέται, δεν πουλιέται... Τι πουλιέται, πόσο πουλιέται, από ποιόν πουλιέται πόσα θα βγάλουν αυτοί που σχετίζονται... με την πώληση και όλες αυτές οι μαλακίες που κάνουν τους δημοσιογράφους να έχουν δουλειά τον καιρό της εθνικής πανελλήνιας ανεργίας.

Ναι...να πουληθούν ΟΛΑ. Και κυρίως ο κρατικός μηχανισμός. Οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει κρατική μηχανή. Τεμπέληδες, κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες του αίσχιστου είδους, ανόητοι γραφειοκράτες, ηλίθιοι λειτουργοί (σε διάφορα επίπεδα ιεραρχίας), κλπ κλπ.
Μόνο όποιος τους ξέρει καλά μπορεί να πει αυτά που λέω. Βέβαια και αυτοί έχουν τα δίκια τους -έτσι τους μετάλλαξε το σύστημα των πολιτικών, αλλά δεν τους θέλουμε και δεν είναι χρήσιμοι.

Ας τα αγοράσουν όλα οι ξένοι, ας είναι Τούρκοι, ας είναι Γερμανοί (μακάρι), ας είναι Αμερικάνοι (Αμήν), ας είναι Άραβες, να μην είναι Γάλλοι (καήκαμε) ούτε και Ιταλοί (θα μας κάνουν μπουρδέλο), μακάρι βέβαια να μας έπαιρναν Βούλγαροι (δεν μπορούνε όμως ακόμα)...

Η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα είναι να μην βρεθεί σε χέρια Ελλήνων!!!

Να πουληθεί η Ακρόπολη -- και βέβαια ΝΑΙ. Διότι αν την πάρουν ξένοι ποτέ δεν θα κλείνει με απεργίες. Ούτε θα κλέβουν οι φύλακες το 50% των εισπράξεων από τα εισιτήρια, και ούτε οι κομπλεξικοί και αρτηριοσκληρωτικοί αρχαιολόγοι που μυρίζουν μούχλα θα προβάλουν εμπόδια για περαιτέρω ανάπτυξη.

Να πουληθεί η υγεία -- γιατί όχι..είδατε τι έγινε με τα καθίκια -τη μαφία με τις λευκές μπλούζες και τους λεκανατζήδες τους τους φαρμακοποιούς : "΄οσο εσύ πονάς εγώ θα πιέζω την κυβέρνηση για να κονομάω"

Να πουληθεί το ΙΚΑ -Μάλιστα μάλιστα. Ακούσαμε στην τηλεόραση έναν αλήτη διευθυντή υποκαταστήματος ΙΚΑ να διατυπώνει με τρόπο ανάλγητο και αλαζονικό τις θέσεις ΤΟΥ. Μα δεν βρέθηκε ρε παιδί μου ένας γέρος καρκινοπαθής αποφασισμένος-να τον περιλούσει με βενζίνη και να το κάψει τον καριόλη...θα είχε κάνει μεγάλο καλό στους υπολοίπους γιατί έτσι σφίγγουν οι κώλοι.

Δεν βρέθηκε κανείς να σπάσει τις τζαμαρίες των φαρμακείων που απεργούν όταν οι γέροι και οι γριές πονούν, υποφέρουν και δεν φάρμακο ούτε και λεφτά να το πάρουν.

Δεν βρίσκεται κανείς αλήτης πολιτικός να καταγγείλει τα καθίκια των ΜΜΜ που ταλαιπωρούν μήνες τώρα τους συμπολίτες τους -τα καθάρματα που θέλουν και όλο θέλουν -Βέβαια έχουν τρόπο να πιέσουν.

Λοιπόν δεν τους θέλουμε όλους αυτούς.
Θέλουμε ξένους. Να αγοράσουν τα πάντα. Να δουλεύουν τα πάντα. Να μην μας πιέζει το άγχος του "τι απεργεί αύριο"

Σε λίγο θα βγουν και οι ροζ παπάδες να μην θάβουν τους νεκρούς επειδή δεν παίρνουν επίδομα παραγωγικότητας (θυμηθείτε τον Χρυσόδουλο)...

Θέλουμε και ξένους πολιτικούς -απ αυτούς που παραιτούνται, απ αυτούς που πάνε φυλακή όταν κλέβουν, απ αυτούς που αυτοκτονούν όταν τους πιάσουν - Θέλουμε τέτοιους που δεν είναι σαν κι αυτούς που ξέρουμε και μας κουνάν το δάκτυλο στη μύτη...Θέλουμε ανθρώπους που να έχουν τσίπα και ντροπή, σαν τον Σουφλιά, σαν τον Τσοχατζόπουλο, σαν τον Ρουσόπουλο, σαν τον Λιάνο Κανέλλο, σαν τον κύριο Μαντέλλη, σαν τον συμπαθέστατο στρατηγό του Σημίτη, σαν τον ΚΥΡΙΟ Κώστα Καραμανλή, και τον ΄λλο που πηδούσε εκείνη την κυρία που ο άντρας της του έσπασε τα δόντια και ο γιατρός δεν του τα έφτιαξε καλά και φαίνονται, κλπ κλπ.

Ας πάνε στο διάολο όλοι τους (μπροστά οι πολιτικοί, οι άβουλοι, οι βρωμιάρηδες, οι καβαλημένοι (έργω και λόγω). μαζί και οι αρχί-παπάδες (Βορείου και Νοτίου Ελλάδος που λογικά θα έπρεπε κάθε εξάμηνο να τους κοιτά ψυχίατρος και να αποφαίνεται "περί καταλληλότητας"...)

Θέλουμε τους ξένους.
Να γίνουμε δούλοι στους ξένους.
Να μπορούμε να βρίζουμε τον ξένο σαν δυνάστη και όχι τον αδελφό μας.

Είναι καλύτερα και θα ζήσουμε καλύτερα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!