Ραντεβού μαγειρικής τέχνης μέσα σε σύγχρονα στούντιο, με τους σεφ να δίνουν το tempo και τους καλεσμένους να υπογράφουν πιάτα που βασίζονται σε ελληνικά προϊόντα και στη γαστρονομική παράδοση.
Μαγειρικές που κορυφώνονται, κάθε βραδιά, με γιορτινό δείπνο στις κουζίνες, λευκούς σκούφους και την Ελλάδα στο επίκεντρο: εύγευστη, ελκυστική και πολλά υποσχόμενη.
Οι πόλεις σταθμοί του 2ου Aldemar Gourmet Touring: 31/01 Βερολίνο, 01/02 Ντίσελντορφ , 02/02 Στουτγάρδη, 03/02 Μόναχο, 07/02 Βιέννη, 08/02 Ζυρίχη, 09/02 Μιλάνο, 10/02 Παρίσι, 11/02 Βρυξέλες.
Βασικός συντελεστής στη διοργάνωση αυτού του εγχειρήματος είναι η Ελληνο-γερμανική εταιρεία Marketing Simeion.
http://news.travelling.gr/2011/02/%ce%bf-%cf%83%ce%b5%cf%86-%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%af%ce%bd/