tromaktiko: Aλλαγή προγραμματος δήμος Ηρακλειου

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Aλλαγή προγραμματος δήμος Ηρακλειου



Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου συναυλία με τους SA.LA.TA the band για τεχνικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο (Πλατεία Δημαρχείου)ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2/2011
ΤΟ «ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»


Ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει φέτος Αποκριάτικες Εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, δένοντας το παλιό με το σύγχρονο και αναβιώνοντας ήθη, έθιμα και παραδόσεις της Κρήτης.
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 12:00 μεσημέρι οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες των Δήμων Ηρακλείου και Ιεράπετρας ξεκινούν το πανηγύρι της Αποκριάς με τη χαρούμενη μουσική τους στους δρόμους του κέντρου της πόλης.
Ο παραδοσιακός «Τελάλης» με την παρέα του, ξυλοπόδαρους και μασκαράδες βγαίνει στα σοκάκια και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού.
Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου συναυλία με τους SA.LA.TA the band για τεχνικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο (Πλατεία Δημαρχείου)

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 το πρωί συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ηρακλείου.
Μικρά και μεγάλα παιδιά με τις Αποκριάτικες στολές τους ή και μόνο την μάσκα τους πρέπει να είναι στις 10:30 στην Πλατεία Δημαρχείου.
Στις 11:00 η παρέλαση ξεκινά με τη Φιλαρμονική, τα πανό, τα λάβαρα, τις καραμούζες και τις σφυρίχτρες για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης με τελικό προορισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Οι ομάδες των παιδιών από 9 έως 12 ετών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 2ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα περάσουν στον περιφραγμένο χώρο της Πλατείας που τους περιμένουν γρίφοι, δοκιμασίες, παιχνίδια και δώρα στους νικητές και σε όσους συμμετέχουν.
Οι συμμετοχές έχουν ολοκληρωθεί και για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να αυξηθούν.
Παράλληλα με το «2ο Παιδικό Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» θα πραγματοποιηθούν δρώμενα όπως οι τσουβαλοδρομίες, αβγοδρομίες, μουτζουρώματα, face painting και πολλά άλλα ατομικά και ομαδικά παιχνίδια.
Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Tango Romance - Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του τάγκο» στο Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ένα Μουσικό Οδοιπορικό απ’ το Μπουένος Άϊρες στο Παρίσι, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.
Τραγούδια νοσταλγικά, αιώνια κι αληθινά πλημμυρισμένα από αυθεντικό συναίσθημα.
Αφήγηση: Γιώργος Χυντηράκης
Ερμηνεία: Γιώργος Ψαρουδάκης
Μιχάλης Κλώντζας
Λένα Χατζηγεωργίου
Συνοδεύουν οι Μουσικοί: Μιχάλης Σπυριδάκης, Κατερίνα Ψαρουδάκη, Κώστας Παντερμαράκης, Κώστας Μπαλαμούτσος, Ευγενία Ψαρουδάκη
Χορεύει: Η ομάδα χορού του Πανεπιστημίου Κρήτης


Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί Παράσταση Μουσικού Παραμυθιού «Ο λύκος ξαναγύρισε» από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου “Δομήνικος Θεοτοκόπουλος”στο Θεατρικός Σταθμό και ώρα 18:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη παρουσίαση του παραμυθιού μέσα από δραματοποίηση, κουκλοθέατρο, μουσική και χρήση πολυμέσων. Πριν την έναρξη της παράστασης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορα διασκεδαστικά δρώμενα.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 18/02/2011
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Γιώργος Αντωνάκης
Ανδρόγεω 2, 71202, Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ. 2810-399211,2 Fax 2810-229207
Email: neolaia@heraklion.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!