tromaktiko: «Φοβήθηκαν οι παίκτες μου»

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Φοβήθηκαν οι παίκτες μου»



«Φοβήθηκαν οι παίκτες μου»Στο φόβο που ένιωσαν οι παίκτες του και τον οποίο δεν μπορεί να κατανοήσει, κρίθηκε το ματς του Εργοτέλη με την ΑΕΚ...
σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου. «Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε προηγούμενα ματς εντός έδρας. Θα ήταν σημαντικό για τη συνέχεια.
 Οι παίκτες μου φοβήθηκαν και δεν ξέρω το γιατί. Πριν το ματς τούς είπα ότι είναι ικανοί. Τους είδα διστακτικούς. Αυτό δεν επέτρεψε να αποδώσουμε καλά και να κερδίσουμε. Παίζαμε με αντίπαλο που δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Αν κερδίζαμε θα ήταν καλά για εμάς. Μένουμε πίσω, ψάχνουμε βαθμούς σε άλλα ματς. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, αλλά είχε δυναμισμό.
Κέρδισε η ΑΕΚ, που τις φάσεις της τις έκανε γκολ», τόνισε ο Καραγεωργίου και σε ερώτηση για το αν υπάρχει κόντρα με την ΑΕΚ με δεδομένα τα όσα κάνει κάθε φορά που τίθεται αντιμέτωπος με την Ένωση, απάντησε: «Τι είναι αυτά που λέτε... Δεν έπρεπε να κάνετε αυτή την ερώτηση. Κάνετε λάθος. Μην το λέτε. Γύρισα στον πάγκο και τους είπα ότι δεν είναι φερ πλέι. Εμένα απέβαλε μετά. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Βγήκα απλώς από τη γραμμή. Τους είπα ότι πρεσβεύουν μεγάλη ομάδα»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!