tromaktiko: Νέα κόντρα Γιώργου Παπαδάκη και Γιώργου Αυτιά και το μπλουζάκι της Τσέγκου

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Νέα κόντρα Γιώργου Παπαδάκη και Γιώργου Αυτιά και το μπλουζάκι της Τσέγκου



Νέα κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον Γιώργο Αυτιά και οι ασκοί του Αιόλου φαίνεται ότι έχουν ανοίξει για τα καλά.
Την περασμένη Παρασκευή και λόγω στάσης εργασίας στο ALTER η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου «Καλημέρα» δεν βγήκε στο αέρα. Ο Γιώργος Παπαδάκης στην διάρκεια της εκπομπής του και με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο του έστειλε τις καλημέρες του λέγοντας «Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά, είναι δύσκολες εποχές», αφήνοντας υπονοούμενα εν ειδή πλακίτσας.

Μόνο που ξέχασε να συμπληρώσει ο παρουσιαστής «για όλους μας», που θα ήταν το σωστό και θα” απεικόνιζε την πραγματικότητα” γιατί έρχεται και η σειρά του ANT1 να κάνει και άλλες περικοπές και τότε ίσως ο κύριος Παπαδάκης δεν θα αφήνει υπονοούμενα για τους άλλους.

Δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά του Γιώργου Αυτιά αλλά ούτε του Γιώργου Παπαδάκη. Γιατί όντως η εποχή είναι δύσκολη και μας έχει κάνει από μόνους μας «νούμερα»!

Ενώ το δικό της μήνυμα – απάντηση έστειλε η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, Μαγδά Τσέγκου με το μπλουζάκι της που έγραφε χαρακτηριστικά: «Η ζωή κύκλους κάνει..» και ο νοών νοείτω…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε την απάντηση που έστειλε η εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα» στο Fimotro, που πρώτο ασχολήθηκε με το θέμα, αλλά και την απάντηση του Γιώργου Αυτιά μέσα από το Fimotro:

“ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ”
Αγαπητό Fimotro,
Με αφορμή το σημερινό σας σχόλιο, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν επιχειρήσαμε…
να εκμεταλλευτούμε την αγωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Κάτι τέτοιο, σε δύσκολες εποχές για όλους μας, θα ήταν απαράδεκτο. Άλλωστε, αυτό τονίσαμε όχι μόνο κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής αλλά και σε προηγούμενες κινητοποιήσεις των συναδέλφων μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ενδιαφέρον μας είναι πραγματικό και όχι υποκριτικό. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς απ’ όλους εμάς στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και καθημερινούς αναγνώστες σας.



“ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙA ΤΟΥ ALTER”
Αγαπητό Fimotro,
Πληροφορήθηκα κι εγώ από φίλους σε όλη την Ελλάδα για τις πρωινές πλακίτσες αν και λόγω υψηλού πυρετού παρέμεινα στο κρεβάτι και δεν παρακολούθησα τα όσα ειπώθηκαν. Απλά…
μου μεταφέρθηκαν από φίλους που διερωτήθηκαν γιατί αυτή η στάση. Κατ αρχήν και μόνο που εξέφρασες την άποψη χιλιάδων ανθρώπων αυτό σε τιμά. Σήμερα λόγω στάσης εργασίας των τεχνικών του ALTER δεν είχαμε εκπομπή. Χιλιάδες κόσμος δεν μας είδε . Όμως αυτός ο κόσμος κάθε πρωί από τις 6 μας περιμένει καρτερικά. Δίνουμε μάχη για να προχωρήσει και να σταθεί το κανάλι στα πόδια του. Θα το πετύχουμε αυτό μέσα από αγώνα και θα ξαναβρεθούμε στην κορυφή αν αυτό ανησυχεί μερικούς . Άλλωστε η ζωή κάνει κύκλους… Γι αυτό τη σωτηρία του ALTER, αγαπητό Fimotro να είσαι σίγουρο, όπως και οι τηλεθεατές μας. Το μόνο που προέχει αυτή την ώρα είναι η δουλειά τόσων συναδέλφων μας δημοσιογράφων και τεχνικών. Ας μας αφήσουν ήσυχους να στηρίξουμε το κανάλι μας οι όψιμοι ανησυχηστές. Το μόνο που τους ευχόμαστε όλοι, είναι να μην βρεθούν ποτέ στη δική μας θέση.
Με τιμή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

http://www.kazantv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!