tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Το είδαμε και αυτό, να κερδίζει η Αρσεναλ με 4-0 και να λήγει 4-4, ενώ λίγο νωρίτερα η Μπάγερν έχανε με 3-2 από την Κολωνία, αν και είχε προηγηθεί με 0-2. Κάποιοι λίγοι έγιναν πλούσιοι στα live με τις κόντρες να πληρώνουν οικόπεδα. Στα αρχικά παρολί όμως η ζημιά ήταν τεράστια από αυτή την ακραία παράγραφο του ποδοσφαιρικού νόμου. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που δεν είναι εύκολες στην πρόβλεψη, αλλά δεν λείπουν και τα ισχυρά στηρίγματα. Τα φώτα πέφτουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου η Τσέλσι του Τόρες θα υποδεχτεί την Λίβερπουλ και αυτή η ηχηρή μεταγραφή κλέβει την παράσταση στο σημερινό ματς, όπου το φαβορί είναι η γηπεδούχος στο 1.60 και στο 1.65. Σε ένα άλλο παιχνίδι της Πρέμιερσιπ δέχτηκε πιέσεις ο άσος της Γουέστ Χαμ στο ματς με την Μπέρμιγχαμ που πρόσφατα υπερίσχυσε των Λονδρέζων και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Στο Καμπιονάτο δεσπόζει η σύγκρουση ανάμεσα στην Ιντερ και τη Ρόμα με τους γηπεδούχους να έχουν ένα προβάδισμα στο 1.90 και στο 1.95, αφού έχουν σύμμαχο την έδρα και είναι σε καλή κατάσταση στην μετά Μπενίτεθ εποχή. Δέχτηκε πιέσεις η Μπολόνια προς το 2.00, ένα προβάδισμα έχει το διπλό της Μίλαν μέσα στη Γένοβα, ενώ μεγάλο στήριγμα είναι η Νάπολι με αντίπαλο την αδύναμη Τσεζένα σε τιμές από 1.20 ως 1.25. Ανοδικά προς το 2.40 κινήθηκε το διπλό της Παλέρμο στο ματς με την Λέτσε.

Στη Γαλλία ξεχωρίζει η σύγκρουση ανάμεσα στη Λυών και την Μπορντό με τον άσο φαβορί στο 1.60 και στο 1.70. Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Λιλ καθώς η Οσέρ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί στα ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν καθώς υποδέχεται την Σοσιεδάδ και δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες. Υποχωρεί στο 1.40 ο άσος της Βαλένθια, ενώ ένα καθαρό προβάδισμα σε αποδόσεις κοντά στο 1.50 διαθέτει η Σεβίλλη με αντίπαλο την Μάλαγα.

Στα ελληνικά παιχνίδια το μεγάλο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός στο 1.15 και στο 1.20 με αντίπαλο την Ξάνθη. Ολα παίζουν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Πιέσεις στο 1.70 δέχτηκε ο άσος της Καβάλας που είναι σε καλή κατάσταση και υποδέχεται την Κέρκυρα.

Αρκετές οι κινήσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου το μεγάλο φαβορί είναι η Γκρόνιγκεν στο 1.15 και στο 1.20. Υποχωρεί στο 2.20 η Φίτεσε που υποδέχεται την Φέγενορντ, η οποία μόνο το όνομα έχει τα τελευταία χρόνια. Πιέστηκε στο 2.20 η τιμή της Χεράκλες. Και στο 2.20 παίζει το διπλό της Ρόντα στο ματς με την υπολογίσιμη Ουτρέχτη.

Στους γερμανικούς αγώνες δέχτηκε πίεση η απόδοση της Φράιμπουργκ στο 2.10 καθώς η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι σε αγωνιστική πτώση. Φαβορί στο 1.60 το Αμβούργο με αντίπαλο την Σαν Πάουλι, ενώ στη δεύτερη κατηγορία τον πρώτο λόγο έχει η Μπόχουμ, αλλά και οι επίσης γηπεδούχοι Ινγκολσνταντ και Ντούισμπουργκ στο 1.60.

Από τα μεγάλα φαβορί του προγράμματος η Πόρτο στο 1.10 χωρίς χάντικαπ, όπως και το διπλό της Μπενφίκα στο 1.30. Δύσκολες οι αναμετρήσεις στο βελγικό πρωτάθλημα, όπου ξεχωρίζει κάπως το διπλό της παράξενης Σταντάρ Λιέγης στο 1.70 και στο 1.65. Πιέστηκε στην Ελβετία το διπλό της Βασιλείας στο 1.85 και υποχωρούν στα μεξικάνικα παιχνίδια ο άσος της Τολούκα στο 1.80 και η Κλαμπ Αμέρικα στο 1.45.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!