tromaktiko: Σχετικά με "Παραπλανητικό φυλλάδιο σουβλατζίδικο Ευριπίδης"

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με "Παραπλανητικό φυλλάδιο σουβλατζίδικο Ευριπίδης"



Τελικα αποδεικνυεται οτι τα blogs αποτελουν ταυτοχρονα ευχη και καταρα...Αναφερομαι στον φιλο που εγραψε το σχετικο αρθρο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_530.html. Πρωτον, προς αποφυγην παρεξηγησεων, δεν εχω ιδεα ποιο ειναι αυτο το μαγαζι (δεν ειμαι εκπροσωπος του, ουτε καν πελατης του).

Δευτερον, αγαπητε σουβλακοφαγε αναγνωστη, υπαρχει κατι που λεγεται 'διαφημιση'. Συμφωνω μαζι σου οτι σε καποια προιοντα οι τιμες ανεβηκαν, αλλα σε καποια αλλα επεσαν. Οταν το φυλλαδιο αναφερει ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ δε σου διευκρινιζει σε ποια προιοντα, ουτε ειναι υποχρεωμενο το καταστημα να κανει μειωσεις σε ολα. Και κατι που παρατηρησα στον πινακα που ανερτησες ειναι οτι οντως εχουν γινει μειωσεις και μαλιστα στα προιοντα που καταναλωνονται περισσοτερο.
Και αναφεροντας τον πινακα...ειμαι απαραδεκτος που χανω χρονο απο τη ζωη μου και σχολιαζω την αναρτηση σου, αλλα ρε φιλε, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ; ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ; ΕΛΕΟΣ!
Τελικα οντως η βλακεια δεν εχει ορια...

ΥΓ. γιατι μου φαινεσαι λιγο υποπτος ομως; Σαν να εισαι καποιος ανταγωνιστης π.χ.; Αν ισχυει, δεν ειναι λιγο βρωμικα τα μεσα που χρησιμοποιεις; Βγαλε κι εσυ ενα φυλλαδιο με αντιστοιχες εκπτωσεις. ΥΓ2. Τωρα που το σκεφτομαι, πραγματικα ελπιζω να εισαι ανταγωνιστης του, γιατι ειλικρινα αρχιζω κι ανησυχω οτι κυκλοφορουν αναμεσα μας ατομα που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και που να ξεσπασουν....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!