tromaktiko: Π.Ψωμιάδης: «Ο Καλλικράτης δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία»

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Π.Ψωμιάδης: «Ο Καλλικράτης δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία»



Το σκεπτικισμό του για τον «Καλλικράτη» επισήμανε για άλλη μια φορά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δηλώσεις που...
 έκανε με αφορμή απάντηση σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης τόνιζε την ευθύνη που έχει η περιφέρεια για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των προνοιακών ιδρυμάτων και των ΚΕΠ.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας έριξε τις ευθύνες στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε η μετάβαση από το παλιό στο νέο καθεστώς διοίκησης είναι ένα ζήτημα που δεν έχει λυθεί ακόμα από την Αθήνα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι, αλλά η αρμόδια αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης παρασύρθηκε. Η συνέχιση της λειτουργίας των προνοιακών ιδρυμάτων, των ΚΕΠ κλπ είναι κάτι που μας απασχολεί καθημερινά γι’ αυτό και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών. Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλες τις αιρετές περιφέρειες και αφορά τη μετάβαση από το παλιό στο νέο καθεστώς. Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε διότι εγκαίρως είχαμε επισημάνει δημόσια ότι, με τον τρόπο που μεθοδεύτηκε, ο Καλλικράτης θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα τόσο στην διοίκηση όσο και στην κοινωνία. Είναι ζητήματα που η Πολιτεία θα έπρεπε ήδη να έχει λύσει. Από κει και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι με καλή διάθεση και πολιτική βούληση από πλευράς κυβέρνησης θα βρεθούν λύσεις».

spnews.gr
(ΦΩΤΟ : PHOTOREPORTAGE.GR)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!