tromaktiko: Η κάρτα του πολίτη - Το κίνημα "δεν πληρώνω"

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η κάρτα του πολίτη - Το κίνημα "δεν πληρώνω"



Πρώτο θέμα μου είναι η κάρτα του πολίτη. Μπορεί πολλοί να τρομοκρατούνται από αυτή την "δαιμόνια" κάρτα του πολίτη αλλά κανείς δεν ξέρει καν γιατί το κάνει ή ξέρει πολύ καλά γιατί το κάνει...
! Οι μεν, μέσα από την άγνοιά τους και την άρνηση να μάθει γιατί και πως, εναντιώνονται σε κάτι που δεν ξέρουν καν τι είναι και σε τι ωφελεί την ζωή τους. Φέρνουν τον αντίχριστο και βλακείες ακούω! Ποιον αντίχριστο και ποιο φακέλωμα ρε; Την κάρτα του πολιτη περιμένατε; Όχι τα κινητά σας, τις πιστωτικές σας, τα σταθερά σαςμ τα σπίτια στο όνομά σας, τις καταθέσεις στην τράπεζα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τις δόσεις του αυτοκινήτου, τα μητρώα σχολείου και του δήμου! ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ; Η κάρτα του πολίτη ξαφνικά σας έκοψε; Τα τινά είναι 3: Ή δεν ξέρετε καν τι σας γίνεται και λέτε "Δεν έχω δουλειά να κάνω, ας βγω με άλλους 10.000 να εμποδίσω τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους και να μην σεβαστώ κανέναν γιατί είμαι άξεστος βουνίσιος που ποτέ δεν με ένοιαξε ούτε η μάνα μου η ίδια", 'Η είστε κολλημενοι θρησκόληπτοι και θρησκοφοβικοί σταυροφόροι της εκκλησίας οπου και εκεί είστε πιόνια τους και κάνετε ό,τι σας λένε για να "σωθείτε" εσείς και να χεστούν στο χρήμα οι λίγοι για άλλη μια φορά, Ή δεν θέλετε την κάρτα του πολίτη γιατί πολύ απλά ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και δεν σας συμφέρει να παρακολουθούνται οι συναλλαγές σας. ΝΑΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Οι υπόλοιποι όμως, άτομα απλά και ΝΟΜΟΤΑΓΗ σαν εμένα, που ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κάρτα του πολίτη και μάλιστα προτρέπω όλους τους σκεπτικούς και μη να την φτιάξουν από την πρώτη κιόλας ημέρα. Μόνο με την κάρτα αυτή θα δούμε πόσα πήδια βάζει ο σάκος και θα μπορέσουν μερικοί μερικοί να κάτσουν εκεί που τους αρμόζει. Μάλιστα να μην μπορεί να γίνεται ΚΑΜΊΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ αυτή την κάρτα. Εκεί να δείτε από την πρώτη κιόλας ημέρα πως θα στρώσουν τα λαμόγια και οι απατεώνες αλλά και όλοι οι σταυροφόροι της εκκλησίας. Ακούς εκεί, σφραγίδα και αντίχριστος. ΝΑΙ, ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!

Το δεύτερο θέμα είναι το κίνημα δεν πληρώνω. Ας κάνουμε ρε παιδιά και εμείς ένα κίνημα ΠΛΗΡΩΝΩ γιατί οι τζαμπατζήδες την έχουν δει εξουσία και έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΥΦΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΓΥΦΤΟΙ, Ε ΓΥΦΤΟΙ!
Αλλά θέλα πραγματικά να σας δικάσουν όλους μια ημέρα και να σας βάλουν να πληρώσετε κανα χιλιάρικο και πάνω, ή καλύτερα να το κάνουν κακούργημα για να μάθετε να σέβεστε τον άλλο. Ζώα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!