tromaktiko: Σχετικά με τους Έλληνες φοιτητές

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τους Έλληνες φοιτητές



Ειμαι μηχανικός από το Ε.Μ.Π και η σχολή μου έχει βάση 18,6.Θυμισε μου πόσες στρατιωτικές σχόλες έχουν τέτοια βάση????Άσε την βάση όμως στην άκρη γιατί δεν είναι και τόσο αντικειμενικό κριτήριο καθώς διαμορφώνεται ανάλογα με την ζήτηση(Να σου θυμίσω ότι το Πολυτεχνείο και κάποια άλλα τμήματα έχουν πάντα βάσεις άνω του 18 εσείς ανεβήκατε τα τελευταία χρόνια λόγο εξασφάλισης.)

Όταν ήσουν μέσα στην σχολή σου έτρωγες πλουσιοπάροχα τσαμπα?Σου δινανε κάθε έτος 3 στολές τσάμπα???Κοιμόσουν τσάμπα???Αυτά τα λεφτά δεν τα έδωσε ο ελληνικός λαος?Εσυ τι παραπάνω έχεις από τον οποιοδήποτε Έλληνα φοιτητή, που εσύ τα δικαιούσαι ενώ όλοι οι άλλοι όχι?Α να σου θυμίσω ότι ο Ελληνας φοιτητής δεν παίρνει φύλλα πορείας για να παει εκδρομούλα στην πόλη του αλλα πληρώνει κανονικά.

Καλά τώρα ας μην πιάσουμε το επίπεδο επιστημόνων γιατί εσείς πολύ απλά δεν είστε. Πότε γίνατε;Όταν κοιμάστε στα έδρανα γιατί και καλά κουραστήκατε από την γυμναστικη;Το θεωρείτε κεκτημένο δικαίωμα κιόλας το να κοιμάστε και βρίζετε τους πολίτες καθηγητές όταν δεν σας αφήνουν. Λέω ψεματα;Η μήπως δεν περνάτε τα μαθήματα για την πλακά ,όχι επειδή έχετε διαβάσει άλλα επειδή αντιγράφετε διαρκώς η επειδή ξέρετε τι θα πέσει. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακι όπως κάνεις εσύ.

Τι να πω ότι συζήταγα με μηχανικό από ΣΜΑ(3 έτη που σημαίνει ότι σε ένα χρόνο τελειώνει) και δεν ήξερε τα βασικά που εμείς μαθαίνουμε από το 1 έτος;

Και αν δεν είμαστε επιστήμονες γιατί όταν μπαίνουμε φαντάροι κάνετε κρα και μας βάζετε σε καίριες θέσεις; Όπως π.χ ανάλυση ελαίων σε μαχητικά που αν ξέρεις είναι ζωτικής σημασίας για την συντήρηση τους.

Λοιπόν ξεκαβαλα το καλάμι σου άνοιξε το μυαλό σου(για να σου μιλήσω σε στρατιωτική γλώσσα για να το καταλάβεις και εσύ: το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοιχτό και άσε τους Έλληνες φοιτητές να κάνουν την δουλειά τους.Απο αυτούς εξαρτάσαι καθημερινά και ας μην θες να το χωνέψει.

Υ.Γ Ευτυχώς συναναστρέφομαι με αρκετα παιδια από στρατιωτικες και ξέρω πως εχουν επίπεδο και δεν είναι σαν και εσενα. Επισης αφου εισαι σουπερ μορφωμένος μαθε ορθογραφία

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!