tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Μεγάλο το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος με δύο αναμετρήσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ, μια από το Γιουρόπα Λιγκ και πλήρη δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αγώνες από την Σκωτία και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει η κόντρα ανάμεσα στη Λυών και τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις τάσεις στις αγορές να είναι υπέρ των Ισπανών και το διπλό να υποχωρεί προς το 1.80. Στην Κοπεγχάγη η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την Τσέλσι που εξακολουθεί να προβληματίζει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την άνοδο του διπλού ακόμα και στο 1.80.

Δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ μέσα στη Μόσχα μετά το 0-1 της Τούμπας, το οποίο είναι ένα πονηρό σκορ και αν η ελληνική ομάδα καταφέρει να προηγηθεί θα δημιουργήσει πρόβλημα στους Ρώσους. Η ΤΣΣΚΑ άνοιξε στο 1.30 και σε κάποιες εταιρείες ο άσος ανεβαίνει και στο 1.35.

Τις αμυντικές αδυναμίες της γηπεδούχου Μπλάκπουλ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Τότεναμ για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Το διπλό ξεκινάει από το 1.70 και φτάνει και στο 1.80 σε ορισμένες εταιρείες.

Στην Τσάμπιονσιπ ξεχωρίζει η ΚΠΡ στο 1.65 και 1.70, υποχωρεί στο 1.50 η Νόργουϊτς και ανεβαίνει η τιμή της Νότιγχαμ Φόρεστ προς το 1.45. Ανέβηκε στο 2.60 σε πολλές εταιρείες η Κάρντιφ και έγιναν κινήσεις υπέρ της γηπεδούχου Πόρτσμουθ.

Στις άλλες κατηγορίες έπεσε στο 1.40 η Μπράιτον και ανέβηκε στο 2.25 ο άσος της Πορτ Βέιλ. Υποχωρεί η Γκρίσμπι στο 1.55 και έγιναν κινήσεις υπέρ της Νιούπορτ. Πέφτει στο 2.40 το διπλό της Κέμπριτζ, ενώ στα σκωτσέζικα ματς είχαμε άνοδο το διπλό της Ντανφέρμλιν.

Η Κρουζέιρο και η Εμελεκ είναι τα μεγάλα φαβορί στο πρόγραμμα του Κόπα Λιμπερταδόρες με την απόδοση τους να πέφτει και στο 1.20. Προβάδισμα δίνουν οι αγορές και στη γηπεδούχο Ονσε Κάλντας με την απόδοση του άσου να πέφτει σε ορισμένες εταιρείες ακόμα και κάτω από το 1.80.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!