tromaktiko: Ήρθε ο καιρός να πράξουμε το ΧΡΕΟΣ μας!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ήρθε ο καιρός να πράξουμε το ΧΡΕΟΣ μας!



Είναι καιρός λοιπόν,ο λαός να γίνει και πάλι κυρίαρχος της χώρας του,δυστυχώς πρέπει,μακάρι να μη χρειαζόταν αλλά... αποδείχτηκε ότι οι Θεσμοί δεν είναι σε θέση να διαφυλάξουν την ασφάλεια,τη Δικαιοσύνη,το δικαίωμα στην εργασία,το αγαθό της Δημοκρατίας,τη μη απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας,την Παιδεία,την πρόσβαση στη δωρεάν υγεία κλπ.

Είναι ορισμένοι συμπολίτες μας που πιστεύουν ακόμη ότι με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία,είναι αδύνατον,με μαθηματική ακρίβεια,το μόνο που πέτυχαν ήταν να κερδίσουν χρόνο οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ώστε να προλάβουν να θεσπίσουν μηχανισμούς διαχείρισης κρίσης(πτώχευση κρατών μελών-δυνατότητα αποπομπής τους απο την Ευρωζώνη κλπ).Απο την άλλη πλευρά,οι ''αγορές'' φρόντισαν να μεταφέρουν τα υπό πτώχευση Ελληνικά ομόλογα στα χέρια των υπόλοιπων Ευρωπαικών λαών μέσω του μηχανισμού στήριξης.

Όλα πλέον δείχνουν ότι η δικαιολογημένη εξέγερση του Ελληνικού Λαού είναι αναπόφευκτη,και αυτό γιατί έχουμε ήδη τεράστιο αριθμό ανθρώπων με οικογένεια οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης,πρόκειται για ανέχεια,δυστυχώς,στον Ελληνικό λαό διακρίνεις οργή,θυμό,απελπισία,φόβο,
απόγνωση,όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οδηγούν προς μια και μόνο κατεύθυνση.

Είναι πολύ σημαντικό,αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή να μείνουμε ενωμένοι,ο διαχωρισμός σε επαγγελματικές ή κοινωνικές ομάδες είναι ένα ολέθριο λάθος το οποίο δεν θα πρέπει να κάνουμε,είναι βέβαιο ότι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ θα επιχειρήσουν κάτι τέτοιο,ήδη το κάνουν,οι Έλληνες μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους σκοπούς.

Εξίσου σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε όσο μπορούμε τη χρήση βίας,δεν πρέπει να καταστραφούν περιουσίες συμπολιτών μας ή ενδεχόμενως τραυματισμός ή ακόμη και θάνατος,πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική,οι ακρότητες δεν είναι απαραίτητες για να γίνει μια εξέγερση.

Τέλος,πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άξιοι και τίμιοι άνθρωποι που θα μπορέσουν να αναλάβουν τα ηνία της χώρας,εντός και εκτός Ελλάδος,υπάρχει μαγιά.

Καλή τύχη Ελλάδα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!