tromaktiko: Οριστικά εκτός ο Κέσελ, παίζεται για Χαλπερίν

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οριστικά εκτός ο Κέσελ, παίζεται για Χαλπερίν



Όπως είχε προβλέψει και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας επί του Αμαρουσίου, ο Μάρκο Κέσελ δε θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αφού σήμερα δεν κατάφερε να προπονηθεί.



Ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική του Τοπ-16, που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού, η ομάδα προπονήθηκε σήμερα χωρίς να έχει κανένα ρεπό μετά τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος. Στην προπόνηση όμως δεν κατάφερε να συμμετάσχει καθόλου ο Μάρκο Κέσελ, αφού το βαρύ διάστρεμμα που αποκόμισε ο Σέρβος φόργουορντ στο ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας, δεν δείχνει πως έχει υποχωρήσει, παρά τον αγώνα δρόμου που έκανε το τελευταίο διάστημα για να προλάβει τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, και για αυτό θα μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί.

Από την άλλη ο Γιοτάμ Χαλπερίν  συμμετείχε σε μικρό μέρος της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού αν και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την κάκωση στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί την τελευταία εβδομάδα αλλά τουλάχιστον βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Αν καταφέρει να προπονηθεί την Τετάρτη τότε θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να είναι στη διάθεση του «Ντούντα» να τον χρειαστεί, αλλά οι πιθανότητες μέχρι στιγμής δε δείχνουν και τόσο ενθαρρυντικές.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!