tromaktiko: Ολυμπιακός Παναθηναϊκός

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός



Επέιδη ήμουν μέσα στο γήπεδο ήθελα απλά να τονίσω ότι οι οργανομένοι φώναζαν να μην πετάγεται τίποτα μέσα κ όχι μία φορά,πολλές.Το τονίζω: όχι από τα μεγαφώνα του γηπέδου!Αυτοί που ξεκινούν τα συνθήματα.Θυρα 22 απέναντι απο την 7...
Το λέω αυτό για να δείξω ότι η πληοψηφία ακόμα κ των οργανωμένων δεν ήθελαν να γίνει κάτι.Τώρα γίατι αυτοί οι άμυαλοι,για να μην πω κατι πιο χοντρό, μπήκαν μεσα και ακόμα χειρότερα κυνήγησαν τους παίχτες του Παναθηναικού δεν μπορώ να εξηγήσω!Μάλλον για το ΚΑΚΟ του Ολυμπιακού....Όσο για την διαιτήσια τι να πω?Ακόμα μια φορά τραγική!Λες κ τα χρειαζεται αυτά ο Ολυμπιακός για ν πάρει πρωτάθλημα.Ντροπή κ έσχος!Έτσι για να υπάρχουν άλοθη.Πρέπει επιτέλους να πάμε μπροστά!ΦΕΡΤΕ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ!!!!Επιτέλους να παιζεται η μπάλα απο ποδοσφαίριστες κ απο προπονήτη!Κάντε κατι για να σταμάτησει αυτο το ανόητο και άλογο μίσος!κ Μαρινάκη κάντε βήματα κατά του μίσους όχι κατά της βίας!Έτσι θα λυθεί η βία....Θέλουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!
Ένας φίλαθλος του Όλυμπαικου

Αναγνώστης

------------------

Βρισκόμαστε (7) επτα αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και ο (Πρόεδρος) της Superliga δηλώνει στα ΜΜΕ οτι (Ειναι κακό που μερικοί φίλαθλοι μπήκαν μέσα στο γύπεδο για να πνηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος?) Δηλαδή!!!! ρωτώ εγώ σαν φίλαθλος μιας όποιασδήποτε ομάδας που μένει να αγωνιστεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είναι δεδομένη η ηττα μας από τώρα για τον κυριο Μαρινάκη. Τότε να του το δώσουμε από τώρα (Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)να μην χτυπιώντε και οι πÎ! �δοσφαιρισές στα γύπεδα?. και την νόημα έχει το ΠΡΟΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, κλπ.

Αναγνώστης

--------------------



Η βία είναι επακόλουθο της αδικίας.
Και η αδικία επακόλουθο είτε των πληρωμένων παραγόντων είτε του ανθρώπινου λάθους.
Απορώ χρόνια τώρα που ακούω και ακούω, που βλέπω και βλέπω να συμβαίνουν φοβερά έκτροπα που θέτουν σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες γιατί:
ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ VIDEO ΠΙΣΩ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ?
Όλοι, μα όλοι οι αγώνες βιντεοσκοπούνται!!!
Σε κάθε περίπτωση ο διαιτητής να ειπράττει "πόντους" ποινής για λανθασμένες υποδείξεις και συμπληρώνοντας κάποιον αριθμό να πηγαίνει στο ...σπίτι του.
Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχουν ούτε πουλημένοι αγώνες ούτε δυσαρεστημένοι οπαδοί ούτε βία στα γήπεδα!!!
Τόσο απλά...

Αναγνώστης

--------------------------

Η Αγγλία μας δείχνει τον δρόμο, θυμάστε τους περιβόητους χούλιγκαν στην Αγγλία? Βλέπετε τώρα κανέναν? Εκκλησιές έχουν γίνει τα γήπεδα. καμία ελληνική ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα για 2 χρόνια. Και αν δεν γίνει τίποτα ΔΙΑΚΟΠΗ του Πρωταθλήματος για 2 χρόνια. Να πάνε μετά να πλακώνονται στα τουρνουά σκακιού. Αλλά ποιος έχει τα  κότσια να κάνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα που παράγοντες σαν τον μαρινακη έχουν περισσότερη εξουσία από υπουργούς ‚ και πρωθυπουργούς??

Αναγνώστης

-----------------------------

Διαβάζω τα τελευταία δύο 48άωρα
περί του αγώνα που έγινε το σάββατο.Τόση φασαρία και τόσες αντιπαλότητητες.Έλεος πια!Εγω ολυμπιακός είμαι και σίγουρα καταδικάζω τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος αλλά και μέχρι τώρα , όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα που απλά χαλάνε την εικόνα της χώρας μας.Από κει και πέρα νομίζω είναι γνωστό σε όλους ότι ο αθλητισμός είναι μια επιχείρηση και κατά συνέπεια και το ποδόσφαιρο.Εγώ συμφωνώ ότι η ομάδα μου παίρνει πληρωμένα πρωταθλήματα αλλά έτσι γίνεται παγκοσμοίως έστω και αν δεν υπάρχει διαφάνια στο θέμα.Οπότε γιατί τόσος χαμός κάθε φορά? Όποιος είναι καλύτερος επιχειρηματίας τόσο καλύτερες και περισσότερες επιτυχίες θα έχει.Αν και ίσως σας ζάλισα με αυτά που λέω θα ήθελα να προσθέσω κατι τελευταίο.Μηπώς είναι καλύτερα ο καθένας να ασχολείται με το πως θα είναι καλύτερος για τον εαυτό του και την κοινωνία στην οποία ζει και να σταματήσουν όλες αυτές οι ανόητες και χώρις λόγο αναταράξεις τόσο στον αθλητισμό όσο καιγενικώς.Γιατί όλοι όσοι πρωάγετε την βία δεν είστε τίποτα άλλο απο προφανώς αγγράματοι και απολίτιστοι άνθρωποι. Ευχαριστω πόλυ και αν κάποιος διαφωνεί με αυτα που είπα ας απαντήσει!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!