tromaktiko: Σχετικά με τον Αστυνομικό που δέτηκε μολότοφ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τον Αστυνομικό που δέτηκε μολότοφ



Ελπίζω φίλε μου να μην μιλάς σοβαρά και να έχεις ιδιόρυθμο χιούμορ γιατί μόνο ως χιούμορ μπορώ να δεχτώ τα επιχειρήματά σου.
 (Σχετικα με http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2587.html)
Με την ίδια λογική που φορτώνεις στον αστυνομικό την διαφθορά, τις κλεψιές και τα ρουσφέτια, τα οποία, για να είμαστε ακριβείς, εσύ εξέθρεφες τόσα χρόνια, μπορεί ο καθένας να ρίξει μια μολότωφ σε κάθε δημόσιο υπάλληλο που συναντά με το επιχείρημα ότι εκπροσωπεί το σύστημα. Δεν είσαι μάγκας που μιλάς χωρίς να λες τίποτ! α το σημαντικό. Το ότι μιλάνε όλοι και διαμαρτύρονται για την τωρινή κατάσταση δεν σου δίνει το δικαίωμα να λες ό,τι σου κατέβει χωρίς να το στηρίζεις με λογικά επιχειρήματα. Θες και ελευθερία λόγου παρόλο που δικαιολογείς την βία. Βρήκατε βήμα όλοι ξαφνικά και άγετε και φέρεσθε σαν κοπάδι. Να σε δω αν θα τα έλεγες αυτά αν τυλιγόταν ο γιός σου στις φλόγες ή αν ήταν ο γιος το αναρχικό μούτρο που πέταξε την μολότωφ...

Αναγνώστης

---------------------

Αναφερομαι στην αναρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2587.html  και τα οσοα γραφτηκαν! ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΙΑ χαρακτηριζονται!!! Φιλε αυτος που πετα την ΜΟΛΟΤΟΦ ειναι ενα ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ το οποιο Εξυπηρετει το ΣΥΣΤΗΜΑ! Ο Αστυνομικος ειναι εκει να κανει την Δουλεια του! Εαν θελουν αυτα τα παιδαρελια, τα αθλια ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ και τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ των Βορειων Προαστειων που κυκλοφορουν με τα πολυτελη αυτοκινητα και κανουν την μεγαλη ζωη να αντιδρασουν, ας παρατησουν αυτα που εχουν και ας μπουν στην βιοπαλη! Αυτα που λες, θυμιζουν τα σχολια του Λαζοπουλου,που ελεγε οτι τα παιδια (των βορειων προαστιων, που βρεθηκαν στις ομαδες "επαναστατων") αντιδρουν ετσι ταχα στην διαφθορα που βλεπουν στα σπιτια τους. ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ και να βγουν για Δουλεια οπως και εμεις που δεν εχουμε πλουσιο μπαμπα η πλουσια μαμα!
Αυτοι με τις ΜΟΛΟΤΟΦ εκαψαν και σκοτωσαν 4 ανθρωπους πριν καποιους μηνες.....
Καψτε την Βουλη και τα γραφεια των Πατεραδων τους (μεγαλοδικηγοροι και βιομηχανικοι.... καταλαβαινετε... καταραμενη φτωχεια) οχι τον αστυνομικο... ΑΛΛΑοταν εισαι σε αποστολη να αμαυρωσεις μια πορεια... λογικο ειναι να πηγαινεις με μολοτοφ!

Αναγνώστης


----------------------


Σε ανάρτηση ενός φίλου με ειρωνικό ύφος για το ξύλο που κρατάει ο αστυνομικός, του δίνω το βίντεο που δείχνει καθαρά οτι αστυνομικός αυτός μόλις είχε πάρει το ξύλο απο διαδηλωτή που χτύπαγε τον πεσμένο συνάδελφό του με αυτό το ξύλο. Είναι κλασική περίπτωση για την παραπληροφόρηση που μπορεί να προσφέρει μια εικόνα η ενα πλάνο απο βίντεο. Και ζητάω απο όλους να δείτε πρώτα την φωτογραφία με το κακεντρεχή σχόλιο και μετά το βίντεο που παρουσιάζει την αλήθεια.
Άραγε πόσες φορές μια φωτογραφεία μας έχει παραπληροφορήσει;
Η Φωτο με το σχόλιο
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4491.html

Το βίντεο με την πραγματικότητα.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/video_805.html#more

Αναγνώστης

---------------------

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2587.html

με την ιδια λογικη και οι τραπεζικοι ειναι υπαλληλοι του συστηματος....
(θυμιζω τους 3 νεκρους πριν μερικους μηνες)
και οι δημοσιοι υπαλληλοι το ιδιο...υπαλληλοι του συστηματος και αυτοι
και οι στρατιωτες....οι δασκαλοι...κλπ...και αυτοι υπαλληλοι του συστηματος...
και μετα ερχετε η ζουγκλα οπου ο ενας σκοτωνει τον αλλο....
η αναρχια....

Αναγνώστης


----------------------

Η παρατήρηση του αποστολέα της καταχώρησης:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4491.html , τον εκθέτει και τον γελοιοποιεί. Το ξύλο που κρατάει ο δεύτερος αστυνομικός, όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, βρέθηκε στο χέρι του όταν το αφαίρεσε από κάποιον που επιχείρησε να τον κοπανήσει μ'αυτό και δεν το κουβαλούσε μαζί του για να βαράει τον κόσμο, όπως υπονοούσε ο συντάκτης της καταχώρησης. 'Ετσι καταρρίπτεται η ύπουλη επιχειρηματολογία ότι δικαίως λαμπάδιασαν τον άτυχο αστυνομικό. Για άλλη μια φορά αποδυκνείεται ότι η εμπάθεια, ο φανατισμός και η προκατάληψη θολώνουν τη σωστή κρίση. Η βία από όπου κι αν προέρχεται εξαχρειώνει και αποκτηνώνει τον άνθρωπο. Όταν είναι απολύτως απαραίτητη, αυτός που την προκαλεί πρέπει να έχει πλήρη συναίσθηση της παραβίασης των ηθικών νόμων που διαπράττει και σε κάθε φάση η αναγκαιότητα που την υπαγορεύει να ειναι ισχυρότερη από τα αγαθά που θυσιάζει.

Ένας αναγνώστης.

-----------------------

Aσχολειστε με το ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ μολοτωφ που εσκασε στο κεφαλι ενος μπατσου που στην τελικη δεν πεθανε αλλα πηγε να κανει "μαγκια" με το παπακι και δεν του βγηκε...οι μαγκιες πληρωνονται ΤΕΛΟΣ. Με το θεμα της ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και το ξεζουμισμα της ελληνικης ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ απο τις ξενες τραπεζες καθως και την ολοκληρωτικη διαλυση της μεσης αστικης ταξης παραλληλα με την απωλεια της ΕΘΝΙΚΗΣ κυριαρχιας να ασχοληθειτε ΓΙΑΤΙ ΣΕ Λ! ΙΓΟ ΚΑΙΡΟ θα κατεβαινουν στις πορειες ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ και εκει θα γινει το ελα να δεις ΑΛΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (ψαξτε μερικα βιντεο να δειτε) και θα εχουμε πολλους νεκρους κυριως ΠΟΛΙΤΕΣ για αυτο μην αναλωνεστε τσαμπα.... φυλαξτε τις δυναμεις σας για τις πορειες, φυσικα οι βολεμενοι δεν θα κατεβουν ποτε και για αυτο δεν αναφερομαι σε αυτους που υποστηριζουν οτι οι αστυνομικοι ειναι ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ, καντε μια βολτα στην κερατεα η ελατε σε μια πορεια τελοσπαντων να ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ και αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες του καναπε και του πληκτρολογιου.

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!