tromaktiko: Βαρδίκος - Βγενόπουλος: Διαπλοκή, Χαζομάρα ή Άγνοια;

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Βαρδίκος - Βγενόπουλος: Διαπλοκή, Χαζομάρα ή Άγνοια;



Διαβάσαμε ότι χθες στη Βουλή πλακώθηκαν διάφοροι βουλευτές με τον Βγενόπουλο. Ένας από αυτούς ήταν και ο βουλευτής Βαρδίκος από τη Σάμο.

Ο κ. Βαρδίκος πήρε πριν 3-4 βδομάδες παραμάσχαλα το νομοσχέδιο-σκούπα της υγείας (μάλλον επειδή ο γιος του είναι σύμβουλος του Α. Λοβέρδου) και το υπερασπίσθηκε με σθένος στη Βουλή.
Πίσω από το νομοσχέδιο όμως φημολογείται ότι βρίσκεται ο Βγενόπουλος με τις προμηθευτικές εταιρίες του (και το γιγάντιο στεγνοκαθαριστήριό του που πλένει σεντόνια νοσοκομείων, όπως του Αττικού, στο οποίο είχε διατελέσει διοικητής και ο νυν ΓΓ Υγείας Πολύζος).
Μέχρι τώρα λοιπόν φαινόταν ότι οι Βαρδικαίοι (μπαμπάς και γιος) ενδεχομένως υποστήριξαν ακουσίως ή εκκουσίως τον Βγενόπουλο.
Από την άλλη, ο Βγενόπουλος χθες παρουσιάστηκε να μαλώνει με τον μπαμπά Βαρδίκο.
Υπάρχει σύγχυση λοιπόν: εάν οι Βαρδικαίοι τα είχαν βρει κάπως με συμφέροντα και χθες φαίνονταν να μαλώνουν, τότε απλώς μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί. Αν από την άλλη όντως υπάρχει αντιπάθεια από τους Βαρδικαίους, τότε μιλάμε για απίστευτη χαζομάρα από πλευράς τους, αφού ο νόμος που υποστήριξε ο μπαμπάς με σθένος ευλογεί 2-3 εταιρίες (όπως κάποιες θυγατρικές της Marfin).
Υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο: άλλοι σύμβουλοι του Λοβέρδου να είχαν "κάποια" συνεννόηση με κάποια συμφέροντα, και απλώς να χρησιμοποίησαν τους Βαρδικαίους, περίπτωση στην οποία οι ίδιοι οι Βαρδικαίοι έβγαλαν τα μάτια τους για άλλους.
Σκοπός μου δεν είναι ούτε να υβρίσω ούτε να συκοφαντήσω. Εκφράζω ελεύθερα κάποια σκέψη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!