tromaktiko: Μαρινάκης: Διδάξαμε αξίες!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: Διδάξαμε αξίες!



Λαύρος κατά των όσων αρνητικών ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, μίλησε στις κάμερες μετά το τέλος της αναμέτρησης και δήλωσε πως η ομάδα του είναι πανάξια πρωταθλήτρια και δίδαξε αξίες και ήθη, στο μεγάλο αιώνιο ντέρμπι.

"Επειδή σήμερα ειπώθηκαν πάρα πολλά, έχω να πω το εξής: Η υποδοχή του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκης ήταν υποδειγματική, σύμφωνα με παράγοντες που ήταν παρόντες και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Διδάξαμε αρχές, ήθη και δείξαμε ότι κάναμε ακόμα ένα βήμα κατά της βίας. Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι, είδαμε φάσεις, γκολ και όταν τελείωσε το ματς πήγα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Εγώ δεν είδα τον κ. Σισέ να υποφέρει.

Είδα τον κ. Σισέ να λέει πως θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες, ας φύγει. Σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού, παρακολουθώ την ομάδα από 8 χρονών και σήμερα τη χάρηκα ιδιαίτερα. Γιατί το γκολ μπήκε στο 91` και είναι ωραία να κερδίζεις έτσι. Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες, για μια ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την ακούσετε.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να προηγούμαστε και με 3-0, αλλά τελικά κερδίσαμε 2-1. Εμείς έχουμε κάνει πολλά κατά της βίας. Οι φίλαθλοί μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν. Είναι λογικό όταν μια ομάδα προηγείται με 10 βαθμούς και νικάει τον Παναθηναϊκό να γίνεται αυτό. Δεν είδα κανέναν να χτυπάει παίκτη του Παναθηναϊκού. Αν τα δω αργότερα, θα τα καταδικάσω. Η ουσία είναι ότι καλύτερη ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα. Ολα τα υπόλοιπα είναι μικρότητες.

Πρέπει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο, να μάθουμε όταν μια ομάδα είναι ανώτερη και άξια πρωταθλήτρια σαν τον Ολυμπιακό, να έχουμε να πούμε μιαν καλή κουβέντα. Εχω να σας πω και κάτι άλλο όμως. Εκτός από τον αγώνα κατά της βίας, έχουμε ρίξει και ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του κάθε Δευτέρα να πηγαίνει στο σχολείο με χαρά και με αυτοπεποίθηση. Και τα παιδιά των Ολυμπιακών, είναι χαρούμενα σήμερα. Γι` αυτό όσο περισσότερα παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί, τόσο το καλύτερο".

sport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!