tromaktiko: Στοχοποιημένη απαξίωση ακινήτων από πολλούς μεσίτες

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Στοχοποιημένη απαξίωση ακινήτων από πολλούς μεσίτες



Είναι απαράδεκτο μεγάλη μερίδα μεσιτών,να εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση και να ρίχνουν σκόπιμα τις τιμές των ακινήτων με τρόπο αισχρό...παρεμβαίνοντας στους ιδιοκτήτες προσπαθώντας να τους πείσουν ότι οι ήδη χαμηλές τιμές με τις οποίες πωλούν ή ενοικιάζουν τα ακίντητα τους είναι υψηλές και θα πρέπει να προβούν σε ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις τιμών.
Η συνεργασία πολλών μεσιτών με "κοράκια" που παλαιότερα λυμαίνονταν το χώρο των πλειστηριασμών ακινήτων και τώρα τον χώρο των πωλήσων ακινήτων στο γενικώτερο πλαίσιο της κρίσης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για παράδειγμα ,για ένα διαμέρισμα που από 290000 ευρώ έχει "κατέβει" στα 210000 και να λένε διάφοροι απίστευτοι τύποι που είναι μεσίτεσ ότι στα 150000 ευρώ το αγοράζουν οι ίδιοι !!!!
Πρέπει να παρέμβει η ένωση μεσιτών για το θέμα διότι είναι πολύ σοβαρό ,εξευτελίζει μια ομάδα μεσιτών με τα "τσιράκια" τους τα ακίνητα των πολιτών που τα έχουν δημιουργήσει με πολύ κόπο και εργασία και όχι με κλεψιές και απατεωνιές όπως η πλειοψηφία των πολιτικών και άλλων αυλικών.
Η κρίση είναι υπαρκτή,πρέπει να μειωθούν οι τιμές των ακινήτων 15-30 % σε πολλές περιπτώσεις αλλά από εκεί και πέρα ισοπεδώνονται οι νόμοι της αγοράς και κυριαρχεί ο νόμος της ζούγλας και της εκμετάλλευσης.
Συμβουλή πρός όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων είναι να μην υπαναχωρούν στις "ορέξεις" των κορακο-μεσιτών και συναφών κορακο-εξευτελιστών της ακίνητης περιουσίας των πολιτών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!